Trenutni readbak ne tako, da se sedanji

R

rocker1025

Guest
Hi Friends, imam problem z readback sedanjih, dejansko im uporabo enega VI Converter, Rezultat tega pretvornika VI je Iout, je to Iout priključena na izhodni priključek in moram readback to isto trenutno na eno pretvornik IV, ne da bi tako toka, če sem vzel neposredno readback iz iste točke, je trenutno divding, zato sem iskal o tem, v mrežo, ampak nisem dobil rešitev, če sploh ve o tem, da mi rešitev.

To bi moralo biti v redu. Vendar pa ne morem undertand vaše težave in izzive.

Predstavljajte si, shunt z dvema buffer ojačevalnik za zaznavanje napetosti čez to nemoteno.

lahko u spodbuda mi shematskimi za kako izvajati mešalni ventil z dvema buffer ojačevalnik za zaznavanje napetosti čez to v mojem bloku diagram .... je nujno zame gospod ... [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post doda na 11:20 ---------- Previous post je bil ob 11:15 ----------[/SIZE] [/ COLOR ] Sir, pravzaprav moram dati 0-20mA na področju z Connector, če jaz izkoristiti ta tok in se uporablja za branje back i Navada dobil potrebnega toka na terenu, ampak jaz hav, da preberete ta trenutni nazaj, ne da bi tako ... če i iz pipe izhod VI pretvornik pa bo ena veja ustvarila sedanje bo razkorak to ne bi zgodilo .... kateri koli drugi način, da readback tok iz vi pretvornik ....

Po dodatku shunt, dva pufri in razlika ojačevalnik, blok shema izgleda takole. Niste se nanašajo na realne vezja, tako da nisem niti. Na splošno, instrumentacije ojačevalnik je obetaven kandidat za trenutni krog smislu.
82_1307950739.gif

Spoštovani, na točkah x in y v diagram trenutno še vedno razdelijo .... kako rešiti to?
37_1308029082.gif

v točki x in y v diagram trenutno še vedno razdelijo .... kako rešiti to?
Ne razumem, kaj govoriš. Potrebujete visoko rezerv impedance z učinkovito "nič" tokovni vhod, to je vse.

Spoštovani, sem priložen moje zahteve pls preveri in mi rešitev. [Url = http://images.elektroda.net/43_1308127288.jpg]
43_1308127288_thumb.jpg
[/url]

sem priložen moje zahteve pls preveri in mi dal rešitev.
Glej moje prejšnje predloge. Bojim se, ne veste, kaj je buffer ojačevalnik.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back