testiranje ..

L

leoren_tm

Guest
imam ta oddajanja na LAN,
ne subjektivni način, kako bom ocenila to,
tako da bom zdaj, da je moj sistem ima dobre kakovosti,?

Vaša objava ni smiselna.Ste "to" oddajanje na LAN?Običajno bi oddajno / oddajanje nekatere podatke in poskusite in prejeli, z uporabo pravilne meritve metrike, kot je QoS mogoče določiti.

Kakovost storitev ..
ok ...
Mislim, če jaz uporabo TCP in oddaja zvočni signal ali pošljete .. (val ali wav)
Vem, da bo arive na prejemnika zaradi protokola ..
ampak kako naj vem, da izpolnjuje standard ali nekaj takega

Ok, da ima smisel.Preprost način za to je, da ukrep je prejela izhodni signal na sprejemnik, in izvedite tehnike obdelave signalov na dva signala za določitev stvari, kot so:
Jitter
Amplitude in faze premika (če je primerno)
Zamuda

Za več idej poglejte v vrste ritmika se uporabljajo za komunikacijo VoIP.Preprost in učinkovit setup test je opisan v nadaljevanju.

Signal_Gen-> LineIn-> Skype/NetMeeting/ICQ-> LineOut-> Digital_Scope.

Nato z izvajanjem obdelavo signalov na dva signala lahko določi kakovosti.Če je to pomagalo kliknite pomočnik mi.

Na zdravje
Slayerza

uhmmm .... jaz vem, da je že!!
obdelave signalov?? ossiloscope ali kaj?
uhmmm ... je bila uporaba protokola TCP povezavo oreinted ... .. zato podatki prispejo bo skoraj TEN!ali zanemarljiv diff ..
nekako na zamude strani ..
bomo rekli imam kodirane v valu ...
na 44.100 vzorec na drugem mestu s 16 bitov na vzorec ..
Zato bi imam podatki 44100 * 16 bitov na sekundo ...,
in conidering uporabo protokola,
kako morem izračunati za zamudo?
to bi Juist eden na en komunikacijski (da bi se izognili zmedi)

Ok s svojim val primer.Zamuda bo majhen, ampak bo prišlo do zamude.Torej, če ste trnek do osciloscope do lineOut prejemnika PC potem, če je to področje lahko digitalni zapis pa je signal.

Če sta pa dva PC fizično blizu drug drugemu, lahko uporabite vhodni signal triger osciloscope.Na ta način si lahko preberete le zamude.

V prvem primeru imate na parceli podatkov v nekaj podobnega matlab in prekrivna vala v vhodni signal, da, da bi opazovali in / ali ukrep zamudo.

Upanje to pomoč
Na zdravje
Slayer

ITS NOT SMALL ..
jaz že preizkušen to ..
uhmmm ... če vaš uporabo LAN ... vi vekanje reči blizu, ni smiselno pri uporabi ossiloscope za trigering ..
.. nekako sem dobil svoj point ...
šele svoj implactical ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back