Tektronix 2430 uporabnika in Priročnik za servisiranje

F

Fragrance

Guest
Hi all Friends sem kupil 2. strani 2430 obsegu, če nekdo ima uporabnik in servcie navodila za ta model prosim Fragrance delež glede

Imam servisnem priročniku za 2215. Ampak qhen vidim napajanje na moji 2215. To je razlika. Jaz spali C934 vendar ne morem ugotoviti, v shematski. Nekdo dobil isti problem?

Imam kupiti TEKTRONIX 2430, vendar nimam vseh uporabnikov vodnik, lahko nekdo pomoč mi? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minuti: [/color] [/size] I dont'have veliko poits prenesti ročno objavljen zgoraj.

Če kliknete na "free ogledalo" gumb naj bi vam omogočajo, da jih prenesete brez točke?

Zavedam 2445 imajo težave z U800 vodoravno skeniranje chip-2430 je diagnostiko napak na vklopiti na mnogih testiranih funkcij, so ti težko popraviti?

[Quote = mkbtam] To je navodila. [/Quote] Ali veste, kjer lahko dobim navodila v nemškem jeziku? Najlepša hvala: D

Pozdravljeni, sem zelo prepričan, da je Tektronix nikoli izdal nemški servisnem priročniku. Regards, Frank

[Quote = FVM] Pozdravljeni, sem zelo prepričan, da je Tektronix nikoli izdal nemški servisnem priročniku. Regards, Frank [/quote] hvala je odkrito! imaš povezavo za angleška navodila za mene prosim? i ne more prenesti na krovu, ker še nisem toliko točk.

Hello, 2430 ročno na voljo tukaj ni priročnik, to je storitve, vključno z ročno shematičen in seznam delov. Lahko je priročnik je na voljo kje drugje. Regards, Frank

Živjo, Ima kdo Priročnik za servisiranje v nemškem jeziku? Hvala vnaprej, Uwe

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back