težave z 2 monitorji samsung in nokia pls pomoč

E

eusus

Guest
halo vsi, rabim pomoč z 2 monitorji, eno z bolj resen problemNOKIA 446F (NOKIA 446 PRO)na prvi slike je začel tu skrčilo vertikalno, i openned monitor in videl, da stv9397 VERTICAL deformacija

BOOSTER dal problem.kot sem bil gibljejo del, th sliko vrnil v normalno stanje.še slika wa pega

malenkost.nekako jaz pogledal za tisti del, nadomestili, in ... pa doesnt spremljajo več.Mislim vodila spredaj

tunrs zelena za sekundo ali dve, nato pa nazaj rdečo.kar se zdi, da je problem?in drugič:SAMSUNG SyncMaster 900IFTje bilo nekaj težav z vtičnico, če kabel iz video signal vstopi monitor, barve so bile

chenging od časa do časa.Preveril sem spajkanja, fiksno in za nekaj dni je bilo ok.Zdaj to does ista stvar,

samo, da se manjše sclae.Mislim prizadeti barve so manj očitni mislim, kot svetlo modro ali belo izvijač

viceversa bi se lahko isto stvar?in morething whics dazzles me.kot sem bil pralni zaslon z delom

bombaž in navadne vode, jaz odkril, da protecion película na zaslonu odlepi.Mislim, im ne drgnjenjem ali

od vsega, in to priti ne sveže ... da bi bilo ok, vendar sem ugotovil, da zaslon proizvedeni električni šok srednje

intenzivnost, Kaj naj naredim?kaj je to stvar, ki se odlepi?kakšno zaščito?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back