Težava z Spartan

D

djolestojic

Guest
Jaz sem uporabo Spartanac XCS10 in imam problem uvedbo kakršne koli multivibrator za brisanje v načrtovanje (kot sestavine, ali preko VHDL) - v glavnem, prevajalnik ne ustvarja nobenih napak, ampak jaz ne dobim ustrezen odgovor od čipa.

Ali lahko kdo pomaga.Hvala.

Prepovedati vstop z napisno tablo vaš HDL kodo, tako da bomo lahko videli, kaj
je narobe.Tudi orodje za sintezo, ki so jo uporabljate.

Živjo!

Si poskusil simulirati vaš design funcionality.Kot je dejal Beetroots objava kodo.Bart

djolestojic wrote:

Jaz sem uporabo Spartanac XCS10 in imam problem uvedbo kakršne koli multivibrator za brisanje v načrtovanje (kot sestavine, ali preko VHDL) - v glavnem, prevajalnik ne ustvarja nobenih napak, ampak jaz ne dobim ustrezen odgovor od čipa.Ali lahko kdo pomaga.
Hvala.

I Zdi se, da so našli tisto, kar je povzročalo težave - mayby ga je mogoče nekatere pomoči za koga.

Jaz sem s pomočjo fundacije 3,1 Spartanac programske opreme za načrtovanje, in jaz sem programing preko JTAG vmesnik za razvoj vzrokov.Imam simuliranimi zasnove in je delovala pravilno.Ampak ko sem testiran na čipu ni.

Mislil sem, da je bila težava z zagonom komponente, vendar se je izkazalo, da je potrebna operacija je bila selecet možnost "C3" v izvedba-> Možnosti-> Configure-> Omogoči outputs!?Poskušal sem izvedeti, kaj pomeni acctulay (v Spartanac obrazcih), vendar razpoložljive informacije, ni bilo zadostno, da prihaja do kakršne koli kasnejše sklenitve.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back