A
allanvv
Guest
Naredil sem ploščo z STM32F103C8T6. I lahko uspešno uporablja UART za program in preverite na vozilu pomnilnik flash z vgrajeno bootloader. Ampak potem, ko sem reset in jaz škorenj v flash, nič ne dela. Moja koda samo vklopi / izklop GPIO, da sem spremljanje s področja. Sem preverila, da zunanjo uro, deluje pravilno (medfrekvence 8 MHz). Zdi se privzeto da uporablja notranji oscilator, zato sem se potrudil, da ga nastavite za uporabo zunanjega oscilatorja z Odkomentiranje "# define SYSCLK_FREQ_HSE HSE_Value", vendar še vedno nič ne zgodi na reset. Tukaj je moja koda:
edit: To je z roko gcc 4.5.2. Uporabil sem to toolchain uspešno na STR7 krovu v preteklosti. Ive 'tudi preizkušen z toolchain CodeSourcery, vendar še vedno ni rezultatov.
Code:
int main (void) {SystemInit (); GPIO_InitTypeDef GPIO_InitStructure; GPIO_InitStructure.GPIO_Pin = GPIO_Pin_15; GPIO_InitStructure.GPIO_Speed = GPIO_Speed_50MHz; GPIO_InitStructure.GPIO_Mode = GPIO_Mode_Out_PP; GPIO_Init (GPIOA, in GPIO_InitStructure); GPIO_WriteBit (GPIOA, GPIO_Pin_15 , 1), medtem ko (1) {GPIO_WriteBit (GPIOA, GPIO_Pin_15, 1); GPIO_WriteBit (GPIOA, GPIO_Pin_15, 0);}}