Spoznala sem nekaj OPOZORILA, ko zaženete icfb, prosi za pomoč!

H

harryzhu

Guest
Namestil sem IC5 na RedHat 8 in when I run icfb, sem spoznal nekaj OPOZORILO CIW v okno.To je info v nadaljevanju:
\ o 8-bitnih PseudoColor Visual ni na voljo (privzeto Visual možnost).
\ o Uporaba 24-bitne TrueColor Visual.
\ o Program xdpyinfo se lahko uporabljajo za preverjanje Optika voljo
\ o za vaš zaslon.
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "remasterInstSearchViewText",
\ w v orodje [. particije] "postavitev" - ni bilo registrirano.
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "remasterInstSearchLibText",
\ w * OPOZORILO * envCyclicStringToIndex: ni mogel najti spremenljivka "sidro"
\ w v orodje [. particije] "postavitev"
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "sidro",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "pinLargerMaxProcessWidth",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "remasterInstCheckTerms",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "remasterInstUpdateCellText",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "measurementTextHeight",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "drdEditDisplayMarkers",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "checkMaxProcessWireWidth",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "openToStopLevel",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "measurementDisplayOn",
\ w * OPOZORILO * envCyclicStringToIndex: ni mogel najti spremenljivka "drdEditMode"
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "drdEditMode",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "allowViaOnCurrentLayer",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "tapType",
\ w * OPOZORILO * envCyclicStringToIndex: ni mogel najti spremenljivka "chainMode"
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "chainMode",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "alignDirection",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "alignApplySpacings",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "remasterInstSearchCellText",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "alignSeparation",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "checkMaxStackViaDepth",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "alignMethod",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "measurementDisplayTypes",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "remasterInstUpdateViewText",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "alignApplySeparation",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "alignSelectionMode",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "remasterInstUpdateLibText",
\ w * OPOZORILO * envSetVal: Ne morete nastaviti vrednost spremenljivke "alignLayer",
\ o natovorjenosti PRshare.cxt
\ o natovorjenosti LVS.cxt
\ o natovorjenosti auCore.cxt
\ o natovorjenosti schView.cxt
\ o natovorjenosti selectSv.cxt
\ o natovorjenosti seismic.cxt
\ o END OF USER Customization

Preverite svoj. Cdsinit in. Cdsenv file in ne najdem nobenega opisa spremenljivo nastavitev, tako da sem se spraševala, kako je rekel "nastavite vrednost spremenljivke ...'.Prosim vas, pomagajte mi?Hvala za vašo pomoč!

S spoštovanjem,

Harryzhu

Spoznala sem te warnnings, too.The spremenljivk je setted za druge različice v vaši stari. Cdsenv, pls preverite vaš. Cdsenv datoteke nato previdno odstranite ali izbrišete vaše stare. Cdsenv datoteke.
Srečno!

Ampak ne morem najti nobene spremenljivke nastavitev po mojem. Cdsenv datoteke.

Lahko dela tudi z njo, ampak to je nagravžno videti.zato sem poskusil rešiti.

Oglejte si nastavitve.

Vse najbolj Eda orodja mora nastaviti locale
sl ali C.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back