spodbuditi mi moči orodje za analizo za visoke hitrosti board

V

Vij

Guest
delam board design
hočem analize porazdelitve moči.
spodbuditi mi orodij in tehnologij v zvezi s tem

v zvezi

Vij

Sem bil odbor oblikovalec,

v skladu s svojimi preteklimi izkušnjami, morate particijo

vaš energetski sistem, ki vam ga jaz.lahko uporabljate orodja

ki vam bodo pomagali najti in odstraniti napako, vendar pa ne more biti odvisna orodja, ki nam pomagajo

razmišljanje.

s spoštovanjem

Vij wrote:

delam board design

i want to analize power distribution .
spodbuditi mi orodij in tehnologij v zvezi s temv zveziVij

Živjo,
Nekatera orodja poznam, so:

1) Power Integrity s Cadence.To je pravzaprav del izdelka SpecctraQuest.Zmožnosti letala resonanses preiskavi, impedanca grafi razmišlja kondenzatorji umestitve, hrup (SSN), vpliva in še veliko več.

The tool works in "frequency domain", ie you can not see the transient processes. 2) SpeedXP paket Sigrity.Prav tako v worhs "frekvenčnem prostoru" in "čas domene, s tem pa si lahko ogledate animacije motenj razmnoževanja po ravnini, razišče SSN in vplivov hrupa itd

Obstaja, seveda, veliko drugih orodij za isto delo.Pravzaprav, morate sodelovati orodje s CAD sistemom boste uporabili, ker orodje v vaš edini CAD paket uporablja iste podatkovne baze, grafični in predstavitev modelov itd Tako, če na primer uporabljate Cadence Allegro ali SpecctraQuest - seveda, Power Poštenost je najboljša izbira za vas.V nasprotnem primeru boste morali vnesti proces pretvorbe, uvoz / izvoz problemov itd

Srečno, in se strinjam s prejšnjem delovnem mestu - orodje, je le orodje, to pomeni "v smeti - smeti ven".Ampak to ni razlog za zavrnitev z uporabo orodij, kot ga uporabljate kalkulator, kljub temu, da ne moremo misliti ...

i am uporabo PADS IN CONJUCTION z SPECCTRA
povezane s to bazo podatkov, ki CAD moč intigrity orodje bi delo
Vij

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back