Sony GDM5010PT Popravila Help

J

jhallows

Guest
Moj monitor Prelet umira, (no ostrenje).Odločil sem se, da poskusim srečo s aftermark Prelet ampak za nekaj razlogov, da ne dela.Moj monitor pooblastila gor, ampak aterwards moč prižge oranžna.Sem dal nazaj svoj prvotni Prelet in monitor tovarna lep, razen v središču problem.Anypne nobenih nasvetov o poprodajnem trgu flybacks?

hi
u potreba DAS software šablona z vmesnikom strojno opremo, da se prilagodijo monitor poudarek
glede

Citat:

hi

u potreba DAS software šablona z vmesnikom strojno opremo, da se prilagodijo monitor poudarek

glede

hi Mate
za sony in mnoge druge monitorji obstaja še en poudarek dinamičnih vezij in s-popravkov ..i ni uporabljal DAS vzrok nimam ali je bil zgrajen vmesnik strojne opreme, potrebne za to, preprosto poskusite dobiti dober EEPROM dump
glede

Šele pustiti veš sony windas ni pritrditi naloga.Mislim, da je zamenjava Prelet je samo napako.

Hi, Obložite kdo želi vedeti, kako uporabljati Sony DAS, Sony WinDAS, Sony Win DAS.In kako zgraditi kabel vmesnika poceni skupnih prostorov (<$ 15 o jameco) (samo preprosto RS232 <> TTL kabel, skupni podatkovni kabel cellphone) (Sony poziva, da kabel ECS)

http://www.geocities.com/gregua/windas/

Je moj howto!To exlpains kako svobodno prenesete, namestitev, nastavitev in uporaba windas!
Deluje na skoraj vseh sony monitorjev!
goodluck!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back