so idejo abt EKG daljavo?

V

vivekoparai

Guest
hi sem mislil, da se projekt EKG daljavo, ki temelji na GPS .. lahko kdorkoli povej mi, je mogoče posredovati EKG preko samoti? ali kakšno idejo abt postopka? lahko yo mi pomaga, da ugotovite, ...:?:

Prosim pojasni dve stvari: 1. Ali želite posredovati "surovo" digitaliziranih ECG / EKG, ali je proces na daljinskem prvi (npr. da obkladek ali določiti nekatere posebne parametre, kot so srčni utrip)? 2. Kakšna je razdalja morate posredovati? Ali ste izbrali način komunikacije? Pošiljanje EKG od runner na stadionu je ena stvar. Pošiljanje EKG iz kitov v ocean, je nekaj drugega.

pravzaprav sem mislil, da pošljete celotno digitalizirane EKG na oddaljeni lokaciji, zato smo se odločili za kakšno idejo na net, da se s tem, EKG analogni ip na PIC krmilnik in jih posreduje z uporabo RF / ASK oddajnik .. tako da bomo lahko prejeli, in glej ga v PC .. bt nekaj sd svoje nt mogoče posredovati EKG v brezžično! zato smo se odločili, da lahko izračunamo atleast nekaj RR interval v tranmitter stran sama nato poslati intervl .. tako da wenever da interval gooes presegajo ravni avg lahko naredimo alarm ustanovi, ki omogoča oddaljeno stran zdravniku ... to je wat smo mislil ... bt stilll nismo dobili vezje, da bi našli RR interval ... oddaljeni strani pomeni, da smo atleast SHD pošlje 100 metrov .. da je več kot dovolj za nas, da kažejo na demo ..!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back