SMA koncu začetek optimizacija

D

dhaab

Guest
Hej vsi ... Jaz sem poskušal priti na off in PCB na približno 6GHz z najboljšo S11 morem zbrati. Imam been using Johnson SMA konektor začetek konca, ki izhajajo neposredno Mikrotrakasta, ki je razmeroma dobro deloval pod 3 GHz. Nad 4GHz ta pristop verjetno ni tisto, kar želim storiti. Imam začeli iskati strukturo CPWG na začetni točki začetek, ki prehodi v golo Mikrotrakasta ampak HFSS in CPWG ne zdi, da dobro igrati skupaj. Konkretno moja vrata so opredelitve najverjetneje napačna. Torej, vprašanje je, prosim:) Ali obstajajo kakršne koli predloge za> 4GHz SMA za začetek PCB? B) Ali ima kdo primer HFSS datoteko z uporabo CPWG? Hvala, Dan

V splošnem smislu stvari dobijo zabavno nad okoli 2 GHz. Boste morali model in oceniti odtis in povezavo na svoj prenosni daljnovod previdno. Bodite pozorni na to, kako je razlog povezan z vtičnico stanovanj in preko model, če so na sliki. Opisali CPW vendar lahko glede na ozemljen CPW kot dobro. Razen če ste res srečo, boste morda našli dimenzije daljnovoda, sestavni deli nameščena, in priključek velikost, ki jo sili v nezdružljivost v svoj model. Jaz bi pričakoval, da se brez večjih bolečin lahko dobiš na -15 do -20 dB območju z S11 več uporabne pasovne širine. BTW lahko Mikrotrakasta enostavno delo na tem položaju, kot dobro. Morda ne boste potrebo po prehodu na CPW, da bi dobili dobro tekmo.

"BTW lahko Mikrotrakasta enostavno delo na tem položaju, kot dobro. Morda ne boste potrebo po prehodu na CPW da bi dobili dobro tekmo." Točno tako! Ni potrebe, da ukvarjati s (G) CPW na relativno nizki 6GHz ... In (G) CPW pristanišču opredelitev v HFSS je zapleteno. Poleg tega mora prijemov v pravokotnik pristanišču je zelo lep, da bi dobili koristne impedance. Še vedno se mi zdi HFSS zelo nezanesljiva s strukturo CPW, cos lahko dobite preprosto narobe Zo ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back