Slot antene array oblikovanje z uporabo HFSS

H

hamtaro

Guest
Jaz sem oblikovanju antena slot dveh element array v HFSS. Vsak element ima waveport. Upam, da so veseli, v fazi, ko pa sem preverite polja v pristaniščih po simulaciji, včasih so iz faze. To je obremenjujoče, da jih popravimo vsakič sem parcelo sevanja vzorcev. Je torej nekako na silo faze, da je v fazi?

Namesto da risbo reži in dveh obrokih, samo pripravi eden od njih in nato uporabite za namestitev antene array čarovnikom ustvarite dva izmed njih z nič (ali poljubno fazno razliko med njimi). Boste morali ustvariti glavno in pomožno robne pogoje (ki bo en par v vašem primeru). Za več podrobnosti se nanašajo na celotno knjigo HFSS in valovodne array primer.

i so se dvomi o waveport odstop slots.waveguide designed by kratek stik na enem koncu in rež se razreže v pravokotne waveguide.waveport na drugem koncu je dodeljen, in za slote tudi treba waveport je dodeljen? lahko u pomoč ..

imam dvom o waveport odstop slots.waveguide je oblikoval kratek stik na enem koncu in rež se razreže v pravokotne waveguide.waveport na drugem koncu je dodeljen, in tudi slote waveport je dodeljen? lahko u pomoč ..
"Za slotov, je waveport naloga ni potrebna"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back