skupni način vnosa

C

cjupiter

Guest
V prepognjena cascode opamp je trenutno na repu razlika par (ob predpostavki, par razliko NMOS.).Imam simmulated ta rep trenutno uporablja trenutni vir, ki je na voljo v spice.Glede na moje frekvence vse je v redu, pa ....

Moj problem je, da ko sem svoj prispevek izravna napetosti na želeni način skupni ravni (v mojem primeru okrog 1.3V) moja izhodno napetost se zdi, da potonejo pod Vss, ki je tla.Kako nastavim svoj opamp delovati približno enak način vnosa skupni ravni.

Želel bi tudi omeniti, da je napetost na rep vložek je razlika negativna.Bi to lahko problem?

To je preveč blury sliko ali morda sem poskušal vizualizirati, dejansko sliko (tokokroga shematični) bi pomagal.

Obstajajo tri številke v priponki.

opamperror1.gif: To je proizvodnja, ko jaz dobim nadomestilo svoj vložek (črna krivulja)

opamperror2.gif: To je proizvodnja, ko dobim jaz dont offset svoj vložek.

opampschematic: To je moj zložen cascode shematski.
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Problem izhaja iz repa trenutnega vira.To je tako velik sedanja vrednost (1mA!), Da sile Vgs vhodnih parov, da zelo veliko vrednost (večje od 1.3V).Tako, napetost pri razlika rep vhodne gre za negativne.

Izhodna stopnja, pa je pristranski, ki jih trenutno ogledal.Mislim, trenutno je precej manj kot 1mA, če je vhodni fazi odstraniti iz vezja.Ker rep trenutni vir je idealno, bo vedno pripraviti natančno 1mA toka od faze proizvodnje.Če M1 in M2 ne more virov, kot velik tok, spodnji del proizvodnje faze (M3 ~ M10 bo) sestavi toka, pridobljenega iz vss do M5 in M6 (in s tem I1).V tem primeru, izhodno napetost postane negativen.

Če ste nadomestiti I1, da MOSFET trenutno potopi, se bo zmanjšala, ko sedanji vhodni skupna napetost je prenizka.Torej, v tem primeru ne vidimo negativno izhodno napetost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back