Simulacija Xlinx opozorilo: OPOZORILO: Xst: 2170

S

snehanidhi

Guest
HI, jaz sem že to opozorilo, čeprav nisem ustvaril preveč držav primeru. Obstajajo samo 4 primeru izjav. OPOZORILO: Xst: 2170 - Enota RS232_TX: naslednji signal (e) obrazec kombinatorne zanko: next_state. OPOZORILO: Xst: 2170 - Enota RS232_TX: naslednji signal (e) obrazec kombinatorne zanko: next_state. OPOZORILO: Xst: 2170 - Enota RS232_TX: naslednji signal (e) obrazec kombinatorne zanko: next_state. OPOZORILO: Xst: 2170 - Enota RS232_TX: naslednji signal (e) obrazec kombinatorne zanko: next_state. next_state je začasno spremenljivko, ki sem jih ustvaril za dostop navaja Kaj nevarnosti ne predstavljajo za blok kodo? Ne vem, zakaj jaz sem že to opozorilo?

Imam ne uporablja, vendar vse kombinacijska izrazov. Imam uporabljajo pri current_state je, ko pri 0 => pri primeru 1 => pri primeru 2 => ko je pri 3 => end primeru;

Te se lahko combanatorial ukazi. To je odvisno, če so ti v clocked proces. To je povsem possibe, da dobite zanko. Zakaj ne pokazati nam kodo?

ok se r v asinhroni proces .. koda je tukaj: arhitektura vedenje o RS232_RX vrsta stanje (Idle, StartBit, RcvData, StopBit); signal next_state, current_state: država; signal Fifo_write: std_logic; - trgovina out - signal RD: std_logic; - LineRD_in - aktivni visoko signal HalfBitCounter: std_logic_vector (7 downto 0), - vzorec na začetku bit v središču signal BitCounter: std_logic_vector (7 downto 0), - vzorčenje v središču rx podatkov signal DataCount: std_logic_vector (3 downto 0) ; --- sledi bitov rcvd stalno PulseEndOfCount: std_logic_vector (7 downto 0): = "10101101"; - 173 stalnih HalfPulseEndOfCount: std_logic_vector (7 downto 0): = "01010111"; - 88 začeti rst: proces ( Reset, current_state, LineRD_in, BitCounter, HalfBitCounter, DataCount) začnejo Code_out

No, ena stvar vidim je, ne obstaja način, da bi kdajkoli prišel ven iz države RcvData. Prav tako bi bilo treba storiti v ponastavitvi clocked procesu, in ne v combonatorial enega. Poskusite te spremembe, in če zanj še vedno dobil mesage, bom poskusil, da se natančneje pregleda.

yeah i got ur točka i to popraviti, da se pri RcvData => if (BitCounter = PulseEndOfCount), potem - 173 Valid_out

To je čudno kodo: sem poskusil s tem: ko RcvData => if (BitCounter = PulseEndOfCount), potem - 173 Valid_out

ja hvala za pomoč !!!!!!! res rabim to zdaj ... glej u kasneje, vendar zagotovo im imetje veliko več dvomov o tem ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back