Simulacija ad hoc omrežja v matlab

A

athinap7

Guest
Hi Imam naslednji problem za moj projekt MSC. Moram parcele v Matlab omrežje s 15 vozlišči naključno. Potem imam za izračun evklidske razdalje med vozlišči in povezati z linijo vozlišča, ki svoje razdalja manjša od praga (recimo 350 m) sem napisal naslednjo kodo, ki bo izračunal razdaljo in preverite, če je manj kot 350m za k = 1: N, za j = 1:15; če je k ~ = j, d (k, j) = ((nodesX (k)-nodesX (j)) ^ 2 + (nodesY (k)-nodesY (j)) ^ 2) ^ 0,5, če je d

Zdravo Imam naslednji problem za moj projekt MSC. Moram parcele v Matlab omrežje s 15 vozlišči naključno. Potem imam za izračun evklidske razdalje med vozlišči in povezati z linijo vozlišča, ki svoje razdalja manjša od praga (recimo 350 m) sem napisal naslednjo kodo, ki bo izračunal razdaljo in preverite, če je manj kot 350m za k = 1: N, za j = 1:15; če je k ~ = j, d (k, j) = ((nodesX (k)-nodesX (j)) ^ 2 + (nodesY (k)-nodesY (j)) ^ 2) ^ 0,5, če je d

Hi nam lahko pošljete ostalo kodo? ali pa vsaj pomagajo tp vem, kako bomo začeli kodo matlab za ustvarjanje naključnih bazne postaje in vozlišč potem najti svoje lokacije (za zdaj)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back