SIM300D povezovanje z HyperTerminala - NO DISPLAY

S

soulhacr

Guest
Hi Jaz sem poskušal povezati z sim300d HyperTerminala preko serijskega vmesnika, ampak, ko odprem moj HyperTerminala jaz ne morem napisati ničesar. postane samo zatakne za nekaj časa in nič ni prikazano. Mislim, da moj modul je v redu, kot stanje omrežja je vodil dela lep, vendar ne morem pošiljati ukaz za modul. sem priklopil moj sim300d z mojim zaporednih vrat z uporabo MAX232. Imam le, zatiči 2,3,5 od MAX232. tečem moje MAX232 na 5 voltov in moje sim300d na 4,1 voltov. Ali obstajajo kakršne koli druge igle moram povezati?
  • je My hitrost prenosa nastavljena na 9600 (HyperTerminal).
  • Privzeto je sim300d določi na autobauding.
  • Imam samo en com vrat, tako i knw, da sem povezavo z desno vrata. in so Preveril sem tudi vrata in deluje v redu.
prosim kažejo neko rešitev. i zares potrebujejo pomoč.

vam ne moremo napovedati vaš modem je v redu, samo z utripajoče LED je. najprej narediti loop back test za potrditev, če serijska vrata vašega PC deluje ali ne .. priključite serijski kabel in kratke pin 2 in 3 in obdržati tipkanje nekaj znakov iz tipkovnice ... mora biti vidna na okno ..... če ne pride potem kratek nožici 2 in 3 na priključek za PC in vrsti da vidim, če boste dobili znakov na okno, ko vnesete .. če ste ga dobili potem vmesnik modem za PC in povedati, kaj se dogaja ......

vam ne moremo napovedati vaš modem je v redu, samo z utripa z LED. najprej narediti loop back test za potrditev, če serijska vrata vašega PC deluje ali ne .. priključite serijski kabel in kratke pin 2 in 3 in obdržati tipkanje nekaj znakov iz tipkovnice ... mora biti vidna na okno ..... če ne pride potem kratek nožici 2 in 3 na priključek za PC in vrsti da vidim, če boste dobili znakov na okno, ko vnesete .. če ste ga dobili potem vmesnik modem za PC in povedati, kaj se zgodi ......
Hvala za odgovor ckshivaram sem naredil test zanke nazaj. Najprej sem povezan nožic 2 in 3 in nič ne prikaže na hiper terminal. Ne vem zakaj, nič pa je bil prikazan in hiper terminal got zaljubljen, ko sem vnesli nobenih znakov. Potem sem iskal na Googlu in ugotovil, da za RS232 bi moral imeti tri kratkega stika za loop back test. Ta kratek stik, so bili: [list = 1] [*] Priključitev pin 2 in 3 [*] Priključitev pin 4 in 6 [*] Priključitev pin 7 in 8 [*] Leaving nožic 1, 5 in 9 sam [/SEZNAM] Potem sem se teh treh kratkih stikov. S temi kratkega stika, sem bil sposoben videti vnesli znakov prikazuje v hiper terminal. Zato sem rekel v mojem prejšnjem delovnem mestu, da je serijska vrata deluje. Prosim, pomagajte mi.

toda kratek stik 4 & 6 7 in 8 sploh niso potrebne .. Samo kratek stik nožic 2 in 3 bi vam zanke nazaj rezultat, kot boste za uporabo NULL modem .. tako da ni govora o kakršni koli druge igle, razen zatiči 2,3,5. Moral bi dobiti izhod loopback samo z Premikajoči pin 2 in 3. če dobiš izhod potem bo vaš modem tudi delo ... povezati modem in ponovno testirati .. če izhod ne pride potem spremeniti tx in rx pin povezave na enem koncu kabla in preizkusite ... ampak vaša loop back test ne deluje, če poskusite na kratke druge igle, razen pin 2, in 3.

ampak kratek stik 4 & 6 7 in 8 sploh niso potrebne .. Samo kratek stik nožic 2 in 3 bi vam zanke nazaj rezultat, kot boste za uporabo NULL modem .. tako da ni govora o kakršni koli druge igle, razen zatiči 2,3,5. Moral bi dobiti izhod loopback samo z Premikajoči pin 2 in 3. če dobiš izhod potem bo vaš modem tudi delo ... povezati modem in ponovno testirati .. če izhod ne pride potem spremeniti tx in rx pin povezave na enem koncu kabla in preizkusite ... ampak vaša loop back test ne deluje, če poskusite na kratke druge igle, razen pin 2, in 3.
ckshivaram Preveril sem še serijska vrata, vendar je preveč dela s samo povezovalne zatiče, 2 in 3. Imam uporabljajo to serijska vrata približno 1 mesecem dni, da gorijo moji mikro krmilnik zato vem, da deluje. ckshivaram Ali obstaja kakršen koli drug način, da preverite serijska vrata?

poskušajo slediti mojih prejšnjih mesto povezuje modem in povedal, kaj se je zgodilo .........

poskušajo slediti moje prejšnje delovno mesto povezuje modem in povedal, kaj se je zgodilo .........
To je zelo čudno ckshivaram. S povezovanjem le nožic 2 in 3, ne morem videti vsak rezultat na hiper terminal. Ampak sem prenesli programsko opremo, [URL = "http://www.hosenose.com/ftp/radio/LoopbackTest.exe"] LoopbackTest.exe [/URL] preveriti svoje serijska vrata. Povezal sem samo nožic 2 in 3 in je delal v redu. Torej to pomeni, moja serijska vrata deluje. Ali obstaja možnost, da je poškodovan moj hiper terminal?? Kot pri zatiči dvema in povezani 3, nisem mogel videti vsak rezultat je prikazan na mojem hiper terminal. (Toda, ko sem preizkušen svoj serijska vrata s 3 kratkega stika, kot sem omenil v prejšnjem delovnem mestu, je bil prikaz, kaj sem bil vstop). Hvala.

Da je mogoče odstraniti in ponovno namestiti programsko opremo ali HyperTerminala uporabo HyperTerminala podobni softwares za testiranje ... HyperTerminala je občutljiva na virus ... Upam, da ste čist sistem.

To je vezje i so se. i ponovno postaviti svoj HyperTerminala in še vedno ni sprememb. preverite moje vezje bi videli, ali je pravilna ali ne.

ckshivaram si videl vezje? Je kaj narobe z njim ali vsaka stvar je v redu?

ckshivaram prosim pomagajte mi ven tukaj. i res potrebujete za ta projekt delajo. hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back