SIM300 ukaza AT GPRS (PND Uzdrhtati)

8

83stef

Guest
Bonjour,
Désoler je spet en français.
Je razpolaganja d'un sous PND Uzdrhtati équipé d'une Smeđ SIM 300 pour le modem.
J'arrive avec les ukazov AT & écrire a lire des SMS sans problematika.
Je voudrais établir une povezave GPRS pour uporabiti le navigateur internetu.

J'execute:

AT cdgcont = 1, "IP", "APN"
et ATDT * 99 #

Povežite s'affiche, puis 5 lignes de caractères
et à la fin s'affiche
NO CARRIER

Quelqu'un peut il m'expliquer?Kopljanik il faut d'autres commandes AT pour établir la povezave GPRS?

merci STEF

V angleščini:

Jaz sem sposoben povezati moje PND (Uzdrhtati modem čip SIM300) za ISP (z ukaz AT za GPRS).

I poglavje 2 ATcommands poskusiti in povezavo z internetom prek GPRS:
AT cdgcont = 1, "IP", "APN" in ATDT * 99 #.
Dobim CONNECT odzvali in nekateri neberljivi znaki.
Toda, ko prikazuje nekaj vrstic od teh znakov, dobim odziv NO CARRIER in izbiranje ustavi.

Ali je kaj narobe mi poskuša klic do mojega ISP skozi ta način?
Ali obstajajo kakršne koli kode za mene, da vzpostavijo javno-zasebna partnerstva?

Hvala vam

Če ste od izdaje AT ukaze?
Znakov, ki jih prejmete, so PKM Dogovaranje podatke iz strežnika.Kot ste se ne odzivajo na te ukaze strežniku umakne povezavo.

Hvala za vaš odgovor!

ukaza AT so pridobljeni iz pdf "SIM300 Software Application Opomba".

ko je prejela informacije (PPP podatkov), kar so ukazi AT za additionals za določitev dostopa do interneta?

AT cdgcont = 1, "IP", "APN"

ATDT * 99 #

...??

S spoštovanjem,
Stef

Tukaj je ukaze morate poslati.V spodnjem primeru ">>" označuje podatek, ki ga pošiljate na modul,
medtem ko "<<" označuje podatek vrne iz modula.Ta primer je za povezovanje prek AT & T / Cingular omrežju.Boste morali dobiti APN, uporabniško ime in geslo za omrežje ki ga uporabljate.Prav tako boste morali dodati vaši podatki na zahtevo.

Koda:Najprej morate odpreti PDP kontekst.>> AT CGATT = 1 - Pripni GPRS Service

<<OK>> AT CGDCONT = 1, "IP", "wap.cingular" - Določite PDP Context (cid, PDP tip APN)

<<OK>> AT CDNSCFG = "208.67.222.222", "208.67.220.220" - Konfigurirajte Domain Name Server (DNS primarne, sekundarne DNS)

<<OK>> AT CSTT = "wap.cingular", "wap (at) cingulargprs.com", "cingular1" - Začeti Task & določi APN, ID uporabnika in geslo

<<OK>> AT CIICR - Prinesi navzgor brezžične povezave z GPRS - To lahko traja nekaj časa

<<OK>> AT CIFSR - Get Lokalni IP naslov

<<10.190.245.172 - vrne naslov IP dodeljena vaši modul

<<OK>> AT CIPSTATUS - Get Connection Status

<<OK

<<STANJE: IP STATUS - vrne status povezavo, mora biti "OP" STATUS ", preden lahko povežete s strežnikom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back