Se morajo naučiti, C + + UKVARJATI Z 8051 MC

T

tarekegypt

Guest
Hi All, hočem, da se naučijo vgrajenih c + + programiranje na Atmel 8051 mikrokrmilnika in ni našla nobenega orodja za učenje, če so eno, drugih dokazov o vgrajenih c + + prosim spodbuda to mi tarekfathy2005 (at) yahoo.com, če ena iz Egipta poznam nobenega COURCES v Egiptu ali KNJIGE mi prosim povejte

Mislim, da se moraš naučiti, c in so lahko morda izvedeli Visual Basic za vmesnik računalnika

Strinjam se s mmohamed15, bo C + +, neučinkovito z mikrokrmilnikom aa kot 8051 z aa omejena hitrost in pomnilniških sredstev. C je več kot dovolj. si lahko prenesete Keil prevajalnik in / ali IAR prevajalnik iz uradne spletne strani od teh dveh družb. Poskusite z e-mule za krekirana različice. Če niste seznanjeni s C, vam priporočam, da razvijajo majhno vlogo za PC zaradi usposabljanja, potem se lahko premaknete na mikrokrmilniška, saj razhroščevanje programov C za mikrokrmilnik, je malo težje. S spoštovanjem

alsalamo 3aleko Pozdravljeni vsi, sem tudi jaz se želijo naučiti C ali C + + za vgrajene sisteme si se potrudil, da seveda v mikrokrmilniška & c, vendar jaz ne najdem Tečaj se začne v teh dneh, zato sem moral čakati dolgo časa any1 vem predmeta bo kmalu začela v Kairu , S spoštovanjem.

Smiley Micro ima zelo dobro knjigo o C ......... je preveč koristno

Hej Fantje iz Egipta, imam približno 5 let izkušenj s področja mikrokontrolerjev. Ne morem učiti seveda o tem, vgrajeni C programiranje niti za 8051 ali AVR. Pravkar sem dont kakšno idejo, kako urediti to. Če kdo zanima, me prosim kontaktirajte: mobilni: +20 10 177 29 56 Ahmed Salah

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back