Sample in Hold IC LF398

S

syee10

Guest
Živjo, Vsakdo lahko tukaj povej mi, kako povezati Sample in Hold IC LF398 v praksi, tako da lahko dobim V (out) vala, kot je prikazano v priloženi datoteki? V (v) in V (vzorec), je razvidno iz priloženega spisa prav tako. Prosimo, da mi preprosto shemo, če je mogoče. Podatkovnega lista je mogoče najti na naslednjih povezavah: [url = http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/95569/ETC/LF398.html] LF398 pdf, LF398 opis, LF398 obrazcih, LF398 pogled:: : ALLDATASHEET :::[/url]

Keith, Iz lista veste, da LF398 ima ob odvzemu vzorca vhod nizke? Ne držite ob odvzemu vzorca vhod visoko?

Morate invertnega vaš vzorec vala. LF398 "drži", ko se vzorec vhod nizek. Želite, da se držite, ko je svojo logiko signal visoke. Keith.

keith, mislim, da vzorec vala ne bi smelo biti pravilna. To kaže vzorec, valovno in ne gospodarstva vala. V bistvu rabim vedeti, kako povezati LF398 IC, da bi me, da bi dobili izhodno valovno. Mi lahko pomagate? Hvala

Poglej ustrezno različico [URL = "http://www.national.com/ds/LF/LF198.pdf"] list [/URL] - prvi diagram na strani 1. Keith [COLOR = "Silver"]. [SIZE = 1 ]---------- Post doda ob 11:22 ---------- Previous post je bil ob 11:18 --- -------[/SIZE] [/COLOR] mislim, da ste napačno razlago besede "vzorec". V vaši diagram je v resnici pomeni "drži". V LF398 podatkovnem listu "vzorec" zares pomeni "tira". Keith.

keith, sem že poskusil vezje, kot tisto, kar me je prikazano. Ampak jaz dun vem, zakaj jaz vekanje zaslužiti izhod pravilno. Če je to pravilna vezje diagram Mislim, da bo poskusil znova.

Kot sem rekel, morate invertni vaš "vzorec" logika signal. Keith [COLOR = "Silver"]. [SIZE = 1 ]---------- Post doda ob 11:25 ---------- Previous post je bil ob 11:23 --- -------[/SIZE] [/COLOR] Mimogrede, če je ta iz vala? Izgleda, simulacija LTSpice. Keith.

keith, Ok jaz razumem, kaj misliš. Bom poskusil s tem v laboratoriju znova in omogoča prikaz, kako. Hvala za vašo pomoč =)

keith, lahko pojasnite mi, kaj je Logic Input Konfiguracija na strani 5 in 6. strani v obrazcu govoriš?

Ah desno. Zdi se, "logiko reference" pin 7 in "logiko vhod" pin 8 so delno zamenljivi in omogočilo določitev sprožijo prag in tudi obračanjem vzorca / imajo logiko. Prvi diagram na strani 5 prikazuje normalno delovanje. Naslednji diagram vam omogoča, da se obrne logiko, vendar morate priskrbeti 2.8V na pin 8 do priti 1.4V prag na pin 7. Na strani 6, prvi diagram kaže povečano prag napetosti. Naslednja kaže povečano prag, vendar obrnjen logiko. Naslednja dva so podobne različnih mejnih vrednosti in prikazuje ne-obrnjen navzdol in logiko. Torej, bi morali imeti možnost, da dobite vezje za delo, ne da bi morali zunanji inverter. Samo je treba odločiti, ali bodo uporabo pin 7 ali 8 za nadzor vnosa, in nato nastavite napetost na drugi pin v skladu z diagrami. Keith.

Keith, Hvala za vaše pojasnilo. Bom poskusil, da bi moj krog delovnih jutri.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back