Robotski ARM - Kako povečati Navor

H

hauntedfury

Guest
Pravkar sem zaključil mehanske strukture moj Robotski ARM vendar Teža je le preveč in Motors se ne zdi, da se proizvajajo dovolj navora, da dvigne težo gor.A slika je roka je spodaj ...Ay komentar kako lahko poveča navor?Ali moram za uporabo orodij za ta namen ali pa sem za spremembo celo mehansko konstrukcijo te stvari?

Lahko poskusite nekaj counter bilance za vsako vejo segmenta.
Prav tako lahko poskusite poiskati na čisti max za tok in za napetost, da vsako motorno zmorem.Večina motorjev je lahko mnogo višja od nazivne napetosti.za primer lahko vozite 14 volt motor z> 40 voltov.To bo povečalo navor.Tudi če uporabljate Stepper motorji potem uporabljate pravilno Stepper pogon lahko pomagajo.UL L 297 / L 298 podatkovnih listov.

Zdravo Hauntedfury,

Jaz sem zelo zainteresirana za robotiko.Moj komentar glede boste problem je najti drugačen tip motornega na ročaj navora.Še vedno lahko uporabljate isti mehanizmov načrtovanja, namesto, samo najti prave velikosti motornih nadomestiti Stepper motor.Obstaja veliko motornih na internetu, ki jih lahko uporabljate.Predlagam, uporabite Zobnik tip motornega ali zmanjšanje orodja glavo motorja z mehanskim odmora.To je zato, ker ste oblikovanju robotsko roko, roko bi moral imeti to stališče, če hočemo.TQ"Naučite se, dokler ne umre"
Pian.

Lahko BOSTE UPORABILI SPREMENLJIVIM TRANSIMISION lahko povečate svojo navor.

Lahko uporabite servo motorjev podobne velikosti, tako da vam Navada je, da spremenite svoje načrtovanje.Na ta način boste tudi imeti prednost nadzora servo uporabo nekaterih PWM signalov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back