Remote Controller

B

b.zahedi

Guest
Moram pripraviti oddaljenega kontrolorja z več kot 20 nalog, Ali je mogoče, da bi mi vedeli?

kakšno je vaše ozadje?
veš
elektronika
Mikro
programing

Če da, navedite tehnologije ste seznanjeni s tem, da se pomoč lahko zagotovi.
vaše zahteve, je preveč splošno

Mislim, da bo lažje, če uporabljate splošno daljinskega upravljalnika.Potem poskusite najti kakšne podatke, ki modulirajo iz oddaljenega.Lahko odločijo za funkcijo v sprejemniku z mikrokrmilniška.

Splošni remotes, kot so: televizija, DVD predvajalnik uporabo infra rdeče modulacije in imajo veliko gumb, ki se izbere (več kot 20).Običajno jih uporabljajo infra rdeče ali RF modulacija.

Zdravo, lahko uporabite 9148/9149 (par oddajanje / sprejemnikom v infrad.)

Hvala,

oddaljenega kontrolorja z anteno s približno 300m območju je možno?

300m?

Ti bodo morali za uporabo RF območju, si oglejte to povezavo, boste morda našli koristne.

http://www.rfsolutions.co.uk/acatalog/Hybrid_Transmitter_Receiver_Modules.html

če u želijo dlje na daljavo lahko uporabljate v oddaljenih RF: PT2262/PT2272 (sprejemnik / oddajanje)

Živjo

i tudi izgradnjo enega Isjeckan ena daljinsko majhen avto, ko sem bil ne pozna RF napravo.

Obstajajo 4 tipko na voljo, vendar v 16 ključnih lahko opravi s pomočjo nekaterih preprostih digitalna vezja.

Če želite ustvariti tem oddaljenem controller.You morajo slediti tem koraku

1.Ulovimo eno daljinsko majhna igrača avto.

2.Odpri car & daljinsko osvetljuje na daljavo
in prejemanje vezja.

3.Razmisli o različnih delovnih mehanizem tega tokokroga.
To je easy.May biti enak ic uporabljajo v obeh prejme & daljinsko modul.
(Ne morem ti oskrbo koli tokokrogu diagram vezja razlikuje zaradi različnih avtomobilov
)
Opomba: Če želite 4 tipke daljinskega potem vam ni treba odpreti ali spreminjati
daljinsko tokokroga.

4.I uporabe nekaterih D-flip Skljokati (ic4013) pri prejemanju vezje za opravljanje switching.You lahko uporabi tudi katero koli mikrokontrolerji, da bi bilo bolj funkcionalno.(I dodati pdf iz kitsrus kjer RF modul uporabi, da to storijo. Ta dokumentacija pomagaj mi večina)
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Hvala vsem, moj največji problem je, da rabim 20 funkcijo oddaljenega kontrolorja z anteno ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back