Reflectarray CST simulacijo

H

habib83

Guest
Spoštovani, želim, da simulira reflectarray v CST2008. V Tsolver, ko sem uporabo rog kot krma, rezultati niso veljavni. V I-reševalec simulacijo ne konvergirajo (rog ali FF-source)! in v F-Reševalec letalo-wave vir svinca v RCS, samo! Prosim vas, pomagajte mi!

Halo, jaz sem tudi počne isto stvar z vami, morda lahko delimo nekaj skupnega. To je moj končni projekt, odraža antenski niz v S-Band. Do zdaj sem še vedno nejasno, kako oblikovati odražajo array. Sem že zgradili reflektor, ampak za krmo, ne vem, kam naj ga dal in kako simulacijo. Ker, ponavadi sem samo simulirajo antena, ne brez reflektorja. Ali lahko kdo pomaga nam prosim? hvala vnaprej

Hi vsem, kaj je tvoj reflectarray vrste? Ring, slot, TL, patch? Habib, kaj je tvoj problem ravno i že poganja veliko reflectarray pod cSt 2008 i lahko pomaga, če ga določite vaš problem natančno, zato smo poskušali tukaj nam pomagajo pri abdoeng78

Zdravo prijatelji, sem tudi delo na reflectarray. Naj delijo svoje izkušnje in znanja:. D Trenutno imam dva projekta v reflectarray, tako tudi 10x10 elementov array. Prvi projekt je o uporabi dielektrični resonator kot element, drugi projekt o uporabi bakra obliž kot element. Kaj sem poskušal doseči je, ko reflectarray odražajo val vseh val bo imel isto fazo, ko dosežejo zbiranju točke. Rough ideja je, da z uporabo rog anteno za krmo in drugo anteno rog kot prejema točko. Trenutno sem z uporabo CST bi analizirali vedenje za razmislek, faze za en element. Kaj sem poskusil je zgraditi en element in s povišano valovodu pristanišče za začetek vala in opazovati obnašanje odraža faze.

hi winsonwhy če vnesete IEEE, boste videli 2 gradiva DRA reflectarray za mene, sem že oblikovanje DRA reflectarray (x band in Ku band) i tudi načrtovanje krožno polarizirane DRA zdaj sem poskušal simulacijo elektronskega žarka skeniranje DRA vendar nisem dobili koli ideje zdaj sploh lahko pomagam vam in delitev naših idej i že simulirajo 31 * 31 elementov glede

Hi guys. Delam z reflectarray pred kratkim in jaz začeti graditi 20 * 20 elementov z uporabo Mikrotrakasta patch antene. Za začetek sem sedaj poskuša simulirati 3 * 3 matrika, ki jih napaja anteno rog, i uporabo CST MICROWAVE STUDIO 2008. problem je, da ne najdem farfield iz matrike, sem vedno dobil farfield v rog anteno z nekaj% motnje prvotni vzorec rog ...... Lahko kdo pomaga ven me plz ...... [Size = 2] [color = # 999999] Added po 2 uri 43 minut: [/color] [/size] Cenim kakršnokoli pomoč v zvezi s tem, kako, da simulira reflectarray anten projekt v CST.

Pozdravljeni vsi, Hvala za izmenjavo informacij. Delam na oblikovanju ravninski reflektor antene in njeno uporabo za S-Band, v mojem primeru je, kot satelitski sprejemnik TV. Struktura za ravninski reflektor bo sprejet iz umetne Magnetic Dirigent (AMC). Ampak do sedaj še nisem dobil kakšno idejo o materialnih in razsežnost za obliž. Na začetku sem poskušal uporabiti taconic in za razsežnost sem samo izbrati naključno vrednosti. Za simulacijo, moj učitelj me je prosil, da pokažejo S11. Ampak, ker sem rabil letalo val, da simulira, ne morem dobiti parameter S11 le RCS. Zato imam nekaj vprašanje: 1. Ali moram uporabiti rog za vzbujanje, tako da lahko dobim parameter S11? Ker nimam kakšno idejo o vrsti, dimenzija, in kako naj hrano za simulacijo. 2. Bi lahko prosim povej mi, korak po korak, da simulira reflectarray? Do sedaj sem že zgradili strukturo (jaz sem še vedno uporabljajo naključne spremenljivke, ker sem še vedno niso znane še o razsežnosti in material), vendar sem obtičala o tem, kako priti parameter S11, VSWR, pridobiti, in usmerjenost. Najlepša hvala vnaprej. Regards:)

Hi abdoeng, hvala za vaš odgovor, 1. Poskušal sem za obe vrsti zloženi obližev in koncentričnih obročev. 2. Kakšen je vaš tip reševalec? 3. ko sem uporabo rog in reflectarray, v času domene sover, rezultati se ne strinja z rezultati iz formulacije?! Best.

Zakaj ne poskusite uporabiti metodo Moments za vaše polja? To je običajno bolj učinkovita za sipanje težave. Lahko priložite nekaj svojih modelov - Lahko sem poskusil narediti nekaj z njimi v MOM.

Hi abdoeng, imam lahko eden od vaših simulacije datotek v T-reševalec? Best,

hi vse, jaz potrebujem vašo pomoč! Jaz sem poskušal simulacijo reflectarray, ki se napaja s rog! [Elementi so Mikrotrakasta popravki] Ampak še vedno sem puzzeled s točko I bi se morala začeti. Ne vem, kako to vznemiriti s ravninski valovi in Floquet načinov ...

Hi parisa, kako se u se dogaja z vašo simulacijo?
hi vse, jaz potrebujem vašo pomoč! Jaz sem poskušal simulacijo reflectarray, ki se napaja s rog! [Elementi so Mikrotrakasta popravki] Ampak še vedno sem puzzeled s točko I bi se morala začeti. Ne vem, kako to vznemiriti s ravninski valovi in Floquet QUOTE načini ...[/]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back