rc oddajnik in sprejemnik

B

babatundeawe

Guest
pls rabim vezje diagram 4-kanalni RC oddajnik in sprejemnik brez mikroprocesorjev.hvala vnaprej

Tistim tokokrogom in pasovne širine, ki jih zasedajo so nezakonite zdaj.Pasovne širine za Radio Control je spremenil par let nazaj za podporo cellphones, pozivnikov, GPS, radio šunka, itd
Drugič, gradnjo svoje verjetno vas bo stalo 3-krat toliko kot je nakup potrjen sistem.Moj nasvet: pozabi stavba, pojdi kupite!

Predlagam u, da uporabi vse rf tx / rx s generator DTMF in sprejemnik.
u dobil 16 chanelbabatundeawe napisal:

pls rabim vezje diagram 4-kanalni RC oddajnik in sprejemnik brez mikroprocesorjev.
hvala vnaprej

u iskanje frm google
TX-2B potem pa glej stran 9 .. to ni potrebno micocontroller ..

Hello sem newbie tukaj in zaskrbljen zakaj svoj slab angleški, jaz sem iz Indonezije.Videl sem r / c vezja za tx2b/rx2b na pdf dokument

http://www.forum.cxem.net/index.php?act=attach&type=post&id=21658

Glej tipično vezje oddelek uporabe.

Moje vprašanje je, Ali slike tx / rx vezja, kažejo, da koder / dekoder in RF vod med različnimi?-Mislim da sta oba v ločenih uporabe.Če je odgovor da, lahko spremenim rf vezja za povečavo svojo paleto frecuency, vendar pa ne bo motilo funkcijo kodirnik?
Hvala.

Pravkar dobil Holtek HT12E encoder in HT12D dekoder ic's just to ploščad nad vero krovu.
Tu so načrti.Tudi readymade sestavljen in preizkušen komplet za 4-kanalni daljavo s HT! 2 je na voljo na "www.united77.com"
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back