Razlika med LVDS in S-LVDS?

B

bharatsmile2007

Guest
Hi All,

Ali lahko kateri koli od povej mi razliko med LVDS in Sub-LVDS?

Pls upload nobenega dokumenta .. če imate ...

Hvala

SubLVDS pomeni nižjo napetost, 0,9 V skupni način, če razumem prav.Boste našli veliko dokumentov na spletu.

FVM hvala ... ..

Imam preiskava neto .. ampak ne sreča ....

če u življati poljuben Sub-LVDS dokumentov ... pls upload njih ...

Hvala še ...

Treba bi bilo nadaljevanje spec do TIA / EIA PN-4584 oziroma IEEE Std 1596, vendar nisem videl še.Vendar pa boste našli veliko dokumentov, ki omenjajo naveden postopek parametre.Nisem šel še v to, vzrok SubLVDS je izven moje interesno področje še ni.

Hvala za info ...FVM ...

Bom iskanje specifikacije ...

SLVS je tisto, kar iščete.To je bila posledica Nokia za interchip, ne interboard COMS.To je dvojna prekine, se lahko preprosto zmanjšati s spremembo napajalne napetosti in ima porabo energije na teoretični minimum, če se upor odpovedi vir, ki prav tako upoštevati.Skupno načinu zavrnitev je nižja od LVDS.Skoraj vsi prodajalec uporabo FPGA posebne SLVS do 9Gb / s.JEDEC se je pred kratkim dokončano delo na drugi standard, ki ima nekaj enake lastnosti GLVDS.
Znano je kot SLVS, ki je kratica za "Scalable Low-Voltage signalne za 400 mV" (JESD8-13) in je bil objavljen oktobra 2001.
Ta vmesnik se konča na tleh, in ima dve možnosti za voznike in sprejemnikov.
Sprejemniki so lahko enojno ali razlika, in vozniki so bodisi za točke do točke ali aplikacije Večplasten.
Podatki stopnje so v razponu 1-3 Gb

/ s, ampak le še izredno kratke razdalje manj kot 30 cm.
To omejuje vmesnik za hitro čip-to-chip samo povezave.
Zaradi 400 mV swing in reference tleh, železniški oskrbe z električno energijo je le 0,8 V, s čimer vmesnik je združljiv z nizko napetostjo jedra najdete na sub-micron ASIC čipiwww.jedec.org/download/search/JESD8-13.pdf

Zahvaljujemo se vam za kar kaže na standard.

level specifications beside SLVS-400.

Kot sem razumela iz mojega prejšnjega iskanja, so še drugi, morda prodajalec posebne, Sub-LVDS
ravni specifikacij, poleg SLVS-400.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back