Različica za nadzor Altium - Kje dobiti svn.exe datoteke?

P

pcbintel

Guest
V Altium Tutorial za nadzor različic, pa pravi, da bo kazala na datoteko z imenom svn.exe Kje lahko dobim to datoteko? Sem iskal celo moje vožnje, vendar ni mogel najti.

SVN je treba prenesti in nato povezane s programsko opremo .. ne prihaja z ALTIUM ali kakršne koli programske opreme ... dajejo določbe za uporabo SVN za različico upravljanje konfiguracije

[Url = http://subversion.tigris.org/] subversion.tigris.org [/url] Samo tip svn v google. Upanje to pomoč. Red

Ive 'downloaded TortoiseSVN-1.6.15.21042 po namestitvi sem ti TortoiseBlame.exe TortoiseIDiff.exe TortoiseMerge.exe TortoisePlink.exe TortoiseProc.exe TortoiseProc.exe TortoiseProc.exe TortoiseUDiff.exe TSVNCache.exe Katerega naj uporabljam za Altium?

kaj je vaše zahteve .. Kaj želite narediti z vključevanjem SVN za ALTIUM ... koliko ljudi dela na isti datoteki ... ste delali na CVS pred???

Št niso delali na CVS. Am po vajah in bil naprošen, da točke, kjer svn.exe živel. Ne najdem te datoteke samo tiste naštete v tistih, ki sem jih navedli prej.

Moral bi imeti 2 ali več sistemov, ki so povezana z omrežjem, kjer bo 1. sistem deloval kot strežnik in na ta sistem vse druge uporabnike bo preveril v svojih zbirkah .. ko je ista datoteka spremenjena in ki jih uporablja veliko uporabnikov, potem je to koncept je zelo koristno, ki bo ustvarila številko različice vseh sprostiti in vodi zbirko podatkov o vsakemu uporabniku checkin in si oglejte ... ampak zakaj ga potrebujete. to je nekaj, da vaje ne bo pomagal pri postavitvi in konfiguraciji .. nekaterih strokovnjakov je to 1. delovnim časom njegove ustanovitve. in vam vlak kako ga uporabljati kot odjemalca ........... zakaj želite uporabiti ??????

preučujejo možnost, da jo uporabljajo kot arhiva preveč.

Želva je GUI za Subversion SVN - boste morali, da prenesete eno od binarnih gradi za SVN. Obstaja kar nekaj možnosti za Tigris - Ne morem se spomniti imena, ampak mislim, da tisti, ki sem uporabo je Silk. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back