Razlaga in referenc o RFID

A

ala

Guest
Kaj je RFID? kaj je preprost primer? Kako ga potisnite v poceni produkcije? Tia

Za vaše zadnje vprašanje, obstajajo horde ljudi, ki poskušajo bodisi znižanje cen strojne opreme ali iskanju novih načinov uporabe tehnologije. RFID je transponder z nizkimi stroški, ki so postavljene na plastično kartico ali na nekaterih objekt. Bralec komunicira z njim in bere edinstveno binarno število shranjeno v njem. Iz teh podatkov, in že shranjenih podatkov bazo različnih stvari se dogajajo. Ena je, da je stavba vrata ali motornega vozila parkirišču odkleniti ali odprejo samodejno. Druga je, da bazo podatkov popis evidence sistema nadzora, ki je proizvod v pomorskem prometu polje ali na polico v trgovini. Celotna ideja je zmanjšanje človeške delovne sile v sledenju predmetov, ali ljudje, ali izdajo dovoljenja za dostop do fizičnega območja. Zgodovinsko je bila ta tehnologija uporablja že več desetletij. Eden od zgodnjih uporaba je bila za sledenje cesti železniški vozni park. Druga je bila prvotno uporabo elektronskih ključev za elektronske ključavnice vrat.

drugi splošni rabi, je mislim, da v trgovski center, če ste videli postavke so označene z oznako perticular garancijo, ki jo odstranite, ko ste nakup izdelka, ki vsebuje RFID, tako da je blago gosenicami v trgovini. / UE

RF je Radio Freqency ID je identifikacija primer je brezžično kartico za avtobusom ali hišnik

hvala vsem! Vendar pa lahko u podrobno opišite vaš primer. Ali obstaja simulacijo programske opreme za RFID?

Naj vam priporočamo naslednje knjige: "RFID Handbook: Osnove in uporaba v brezkontaktne pametne kartice in identifikacija", ki ga Klaus Finkenzeller. (Hxxp: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=71327) Antenna topologij in frekvenčnih pasovih so predstavljeni. Nekateri industrijski RFID glavni akterji so Texas Instrument, Oberthur Card Systems ali Gemplus. Littlindian :)

Videl sem knjigo z RFID tehnologijo z Klaus Finkenaeller, nemško. Slišal sem veliko tovarn z RFID, vendar še nisem videl RFID. Mnogi ljudje želijo nekaj storiti glede tega.

RFID je radiofrekvenčno identifikacijo. Obstaja oznako z imenom ESD (elektronski nadzor zaznavanje), ki je zelo poceni za identifikacijo blaga. Cena je odvisna od RFID tag 1 - varnosti 2 - kapaciteta 3 - razpon RF 4 - cpu ,.... vendar ESD oznake so najboljše stvari za poceni blago. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 19 minutah: [/color] [/size] sem pozabil, obstaja veliko knjig za področja RFID v edaboard 1 - RFID Handbook: Osnove in uporaba v brezkontaktne pametne kartice in identifikacijo, Second Edition Klaus Finkenzeller 2-RFID Field Guide: Uvajanje identifikacijo Radio Frequency Systems AVTOR: Manish Bhuptani, Shahram Moradpour FORMAT: CHM STRANI: 288 3-http: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=137868&highlight = 4 RFID - RFID za telebane ga Patrick J. Sweeney II Samo iskanje v edaboard, da jih najdejo

Torej, kaj mislite o prihodnosti RFID? Je dejal, da je tehnika ralated, da RFID zelo preprosta.

Prebral sem knjigo, ki jih Finkenzeller ... tudi daje glavnih idej, temveč za oblikovanje svoje ni dobro knjigo. ki ve, da je knjiga, ki opisuje anteno in pridobivanje ujemajo z čip. Kakšna je najprimernejša vrsta tiskanih anteno, sem videl samo meanderes dipolov, kaj vse je možno? kako težko je prilagajanje na višje frequencys, najbolj opisi okoli 13,56 MHz, kaj je s frekvenco 2,45 GHz ali višje.

"RFID Handbook: Osnove in uporaba v brezkontaktne pametne kartice in identifikacija", s Klaus Finkenzeller ta knjiga je zelo dobra. jaz recommand.

Ali lahko kdorkoli zagotovi me Radiofrekvenčna identifikacija priročnik z Klaus finkenzeller! inneed za to nujno!

Moram reči, da ni veliko teh izdelkov. Morda boste našli nekaj pomembnih dokumentov iz IEEE. Vedel sem, da je papir iz Intermac govorimo o tag anteno načrtovanje in usklajevanje v UHF. [Quote = bibijons] sem prebral knjigo, ki jih Finkenzeller ... tudi daje glavnih idej, temveč za oblikovanje svoje ni dobro knjigo. ki ve, da je knjiga, ki opisuje anteno in pridobivanje ujemajo z čip. Kakšna je najprimernejša vrsta tiskanih anteno, sem videl samo meanderes dipolov, kaj vse je možno? kako težko je prilagajanje na višje frequencys, najbolj opisi okoli 13,56 MHz, kaj je s frekvenco 2,45 GHz ali višje. [/quote]

2000m območje potrebuje zelo večjih TX moči. Lahko rečem, TX moč sme presegati 50dBm, ki je podoben GSM TX stolp

Wiley - O'Reilly - RFID.Essentials.Jan.2006.chm Prentice Hall -. RFID Field Vodnik Uvajanje Radio Systems radiofrekvenčno identifikacijo (2005) CHM Prentice Hall - RFID.Sourcebook.Aug.2005.chm Que - RFID.plus.Exam.Cram . May.2006.chm RFID - Read My Chips pdf Syngress -!. RFID.Security.Apr.2006.pdf Wiley - Za telebane - RFID.For.Dummies.Mar.2005.pdf Te knjige so bile objavljene tukaj.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back