Radio nadzorovano avto devolopment ....

N

nirmal_rockin

Guest
hi obstaja kakršen koli način za izgradnjo brezžičnih kolo avto nazaj vozi z ločenimi motorji za obe zadnji kolesi z 24V baterijo .... pls pomoč mi v nujnih za dokončanje ta ... hvala ...

[Quote = nirmal_rockin] hi obstaja kakršen koli način za izgradnjo brezžičnih kolo avto nazaj vozi z ločenimi motorji za obe zadnji kolesi z 24V baterijo .... pls pomoč mi v nujnih za dokončanje ta ... hvala ...[/quote] Ali ste se nanašajo na izgradnjo igrača avto ali Real avto?

[Quote = pranam77] Ali ste se nanašajo na izgradnjo igrača avto ali Real avto? [/Quote] ni igrača avto dejansko ..... Jaz sem odpeljal del v konkurenci robotike v naši šoli. kjer imamo za potiskanje nasprotnika avto v jamo .. tako da avto potrebuje veliko navora, ... zato sem se odločil za uporabo dveh motorjev 24V ... Ali mi lahko pomaga, kako oblikovati shemo za avto .. imam 27,5 MHz oddaljeni .... pls pomoč sem povsem novi v elektroniki ..... hvala ...

To ni tako obvezna uporaba 24 voltov. Lahko imaš dober navor, tudi z uporabo 6 voltov gonila vozi z baterijo 6 voltov. Druga ključna točka je ohraniti dober oprijem na površino poleg navora. Vso srečo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back