Rabite Info Na daljavo MS

A

Ankitajain

Guest
Pozdravljeni vsi, mislim, da ta skupina je res delaš dobro delo pri pomoči vse ljudje spoznati information.Pl, Naj to dogaja. Delam za Oracle India Pvt Ltd ( www.oracle.com ) in namerava storiti MS na daljavo in institucijo je treba UGC Regd. Ali lahko kdorkoli prosim delite svoje podatke poglede, misli, komentar na šole, sprejema in o podjetniških vezi z njimi. I Had pogled na BITS, Pilani ( http://www.bits-pilani.ac.in/dlp-home/aboutdlp/body_aboutdlp.html ) in razumem, da so številni programi, ki pa mislim, samo podjetja, pri katerih je iz teh zaposlenih je lahko predmet o it.And tam, je Oracle, ki ni omenjen. Kako se pridružim Oracle iz takega programa. Vse ideje. Lahko sem vrgel preveč vprašanj. prosim pomagajte mi razumeti. To res pomaga, v tem kritičnem času. Hvala Ankita

Mislim, da ne obstaja institucija, ki je recgnized z UGC bo MS v odprtem mode.KSOU univerzi bo M. Tech stopnje po načinu odprtega, vendar pa ni recgnized jih niti UGC ali AICTE ..

Pred kratkim sem včeraj videl Annamalai University's M. Tech in ME tečajev Open University mOde.Pls iti skozi it.I mislim, da je prišel na papirju hindujski.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back