Proteus in COFF File

G

glenjoy

Guest
Jaz sem simuliranje moje izvorno uporabo Proteus in moje izvorno's COFF pila, sem opazil, da je za včasih ali večino časa, Proteus simulacija ustavi in reče odmerka je dosežena Eventhough me ne nalagajo odmerka v moje izvorno kodo, kdo je naletel to, ali kakšen je pomen tega?

Opazil sem tudi, ko se pojavi, in jaz raba svoj izvorno kodo v hex datoteko namesto COFF datoteke, mikrokrmilniška teče, vendar zelo nestabilen, včasih tresk ali odmevajoč v simulaciji.

Jaz sem z uporabo PIC mikrokrmilniška v Proteus in CCS C, bi se lahko, da je dobil mikro zamenjati na moji izvorno kodo ali drugo napaka v CCS C, ki ne more ravnati veliko programov, ki zavzema približno 25% sredstev RAM in okoli 8% ROM.

Jaz sem uporabo PIC16F876 v proteus pa PIC16F876A v CCS, nisem prepričan, če so zares združljivi za oba.

si chang CSS # include <16F876> glavo datoteko in izberete, če oscilator, ki mach
16F876

ElecThai wrote:

si chang CSS # include <16F876> glavo datoteko in izberete, če oscilator, ki mach

16F876

Nekaj možnosti:

1) odmerka obstaja na ravni, ki skupščina ni mogoče videti pri delu na ravni 'C' - desni klik na vir okno in izberite "Zbriši vse Mejne vrednosti" ali teči "izvede, ne da mejne vrednosti" iz menija debug se prepričati.
2) imate watchpoint pogoj (na uro okno), ki je sprožil.
3) Imate RTDBREAK strojne opreme odmerka widget ustanovi.
4) Vi ste tekmovanje v teku "izvrši za določen čas" namesto "izvršitev".

Če nobeden od zgoraj navedenega delovnega mesta zasnove in vir in bomo imeli pogled.

Iain.

Iain wrote:

Nekaj možnosti:1) odmerka obstaja na ravni, ki skupščina ni mogoče videti pri delu na ravni 'C' - desni klik na vir okno in izberite "Zbriši vse Mejne vrednosti" ali teči "izvede, ne da mejne vrednosti" iz menija debug se prepričati.

2) imate watchpoint pogoj (na uro okno), ki je sprožil.

3) Imate RTDBREAK strojne opreme odmerka widget ustanovi.

4) Vi ste tekmovanje v teku "izvrši za določen čas" namesto "izvršitev".Če nobeden od zgoraj navedenega delovnega mesta zasnove in vir in bomo imeli pogled.Iain.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back