Protel DXP 2004 SP4

C

cippalippa

Guest
Pozdravljeni, imam licenco za Protel DXP 2004, in imam SP3 sem lahko vem, kako lahko dobim SP4? Sem poskusil z mojim distributerja, ker Altium SP4 stran za prenos le za prodajalce, ne morejo pa mi userid in geslo za download. Maja sameone pomoč mi? Hvala vnaprej.

Če imate pravno dovoljenje, SP4 je brezplačno prenesete s www.Altium.com . Datoteka je okoli 183mb. Dobite lahko tudi datoteke na CD-ju iz vašega lokalnega distributerja. Moraš se prijavili, ko ste prenesti servisni paket s spletnega mesta. Uporabljate svoj uporabniški ID in geslo, ki ga dobite od vašega distributerja. SP4 ne gre samo za prodajalce, vendar pa morate biti stranka, da bi dobili licenco ID in geslo. To je podobno kot druga podjetja, EDA, kot so Mentor in Cadence.

Zdravo, Hvala za vaš odgovor. Imam redno licenco za Protel DXP 2004 in sem že se obrnite na lokalnega distributerja za uporabniški ID in geslo, vendar mi je rekel, da userid in geslo, ki je samo za prodajalce. Na tej točki mislim, da je edini način je, da CD od distributerja. Še enkrat hvala

[Quote = cippalippa] Zdravo, Hvala za vaš odgovor. Imam redno licenco za P * otel DXP 2004 in sem že se obrnite na lokalnega distributerja za uporabniški ID in geslo, vendar mi je rekel, da userid in geslo, ki je samo za prodajalce. Na tej točki mislim, da je edini način je, da CD od distributerja. Še enkrat hvala [/quote] Kdorkoli ste govorili, da je vaš "distributer" je narobe. Ni posebnih omejitev dostopa prodajalci območja na spletni strani Altium. Podpora območje je za uporabnike, in vi bi morali dobiti tudi geslo in ID po elektronski pošti, da bi dobili dostop - vse licenčno uporabniki dostop do vseh servisne pakete in posodobitve.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back