Protel 99sE kako na silo AutoRoute na spodnji sloj

W

weiwei2

Guest
v Protel 99SE, auto usmerjanje PCB, kako prisiliti, da bodo uporabljali samo spodnji sloj za posamezne sestavine? (Ne celotnega sveta), to hočem povezavo IC samo na spodnji plasti in ne vrhnja plast sem se potrudil, ki praviloma ni uspelo.

Imam to narediti, pa ne morem dobro rmember. Poskusite to: Pred usmerjanje desni klik nad PCB in izbira Options / Routing Plasti, potem izbira samo spodnji sloj ant nato nadaljujte s poti. Ne spomnim se dobro. Pričakujem, da bo koristno. Regards.

joebazoka: vendar bo omogoča samo spodnji sloj vzrok celotne plošče, ki se usmeri v spodnji sloj samo. Želim samo določene komponente in regije, ki se usmeri v spodnji sloj

Kraj direktive PCB v mreže, ki jo želite omejiti na spodnjo plast. Boste našli funkcijo v orodni vrstici ... Kraj ... direktiv ...... PCB Layout

direktive za mreže? potem pa celoten net je spodnji sloj? kako, da samo naredite končni neto o določenih sestavnih delih (kot je IC), da se spodnji sloj?

Sem preprosto rečeno pravokotnik, ki s črte na vrhnjo plast. Torej autorouter nikoli ne more mimo nad njim. Po autorouting sem odstraniti ta pravokotnik. To je lahko najkrajša pot. Drugi način je appliying pravila in plasti za vsako komponento, ali neto površina ... To lahko traja več časa za male projekte ...

PsIoNiCs: Nisem mogel najti "direktiva" .... lahko pomagate?

betanorm vaša metoda deluje super. Kako lepo ^ _ ^ ampak jaz še vedno želijo naučiti "običajnih" način za to preveč. Kako določiti pravila? i dejansko ne da določiti.

Pojdi na: orodja -> design pravila -> usmerjanje zavihek -> usmerjanje plasti -> ouble kliknite na RoutingLayer -> za vrhnjo plast v "Layer LASTNOSTI" odločite, da ne uporablja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back