Prosti RTOS za LPC2366

• Thread starter devendra_devgupta
  • Start date
D

devendra_devgupta

Guest
Dragi prijatelji sem v razvoju aplikacij z LPC2366. Sem končal voznik dela in zdaj sem se odločil, da izkoristijo nekaj multitasking v mojem programu. Ali lahko nekdo mi predlagamo RTOS, ki je brezplačno (v celoti) in se lahko uporablja z Keil / prevajalnik ARMCC. Videl sem Freertos vendar pa ne podpira LPC23XX v Keil / ARMCC prevajalnik Prosim, pomagajte mi Mimo vnaprej Devendra

Moje znanje na tem področju omejena. Ampak jaz predlagam, da greš freertos.com

[Quote = devendra_devgupta] Dragi prijatelji sem v razvoju aplikacij z LPC2366. Sem končal voznik dela in zdaj sem se odločil, da izkoristijo nekaj multitasking v mojem programu. Ali lahko nekdo mi predlagamo RTOS, ki je brezplačno (v celoti) in se lahko uporablja z Keil / prevajalnik ARMCC. Videl sem Freertos vendar pa ne podpira LPC23XX v Keil / ARMCC prevajalnik Prosim, pomagajte mi Mimo vnaprej Devendra [/quote] Ne garnituro Keil že prihajajo z neke vrste nalogo preklopnik? Pozabil sem kaj je pozval, nekaj podobnega RTX? Da bo to, kar potrebujete?

Hi devendra_devgupta, Ja, kot SmartBomb1979 pravilno povedal, Keil ima vgrajen jedra RTX. Boste dobili skoraj vse funkcionalnosti scheduler dober v tem. To lahko zlahka vklopil v številne aplikacije, ki zahtevajo prehod nalogo. Podpora za to je tudi dober od Keil. S spoštovanjem, vhn

Ti ljudje so res mi je pomagal bom preizkusite to, in bo vprašal, če imam dvom v tem Hvala

Znam pristanišča niti Freertos niti RTX za lpc2366. Če je kdo uspešno preneseno, je možno, da si delijo skupno nastavitve ali nasvete tukaj. Hvala.

FreeRTOS lahko prenaša na LPC2366. Obstaja pristanišče že za LPC23xx, vendar delo z GCC. Mislim, da po tem, ko se soočajo nekatere zbiranje napake, boste lahko, da bi sistem deloval s KEIL. - Ali Amr

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back