Prosimo, preverite svoj SPI koda avtobus pseudo

T

techie

Guest
Jaz sem za izvajanje bus SPI v programsko opremo. Ali lahko nekdo pls preveri psevdo spodnjo kodo. Nekako moja koda ne deluje.
Code:
 CS = 0 zanke 8-krat {izhod bit na SI CLK = 1 se glasi bit na SO CLK = 0} CS = 1;

hi techie Najprej shoud zagotovi vremenu boste za izvajanje strojne SPI dimnika ali Sortware.I mislite, da ste pričakovali Software le!. Prav ste vedeli shoud CLOCK polority, Clock fazi .. [Color = Temno modra] Pisanje bajt [/color] fun (bajt podatkov) {CS = 0; / / Chip Enable zanke 8-krat, {SCLK = 1; Delay (3); SO = (podatki>> 7); Delay (3); SCLK = 0; podatkov

Razlika v mojem in kodo je, da sem pisanje in branje podatkov, serijski eno uro rob prej. Ali lahko pokažete, da nekatere referenčne opombe. Zamuda ne sme biti potrebna, saj je moj periferni ENC28J60 ki je 10MHz SPI bus. Moja regulator ima samo 2MHz uro.

hi techie lahko vem, vaš krmilnik? .. Poskusite tudi različne možnosti v (ponavadi naredim isto), kot del zamude in brez.

Jaz sem z uporabo Philips P89C51RD +. To je standard 8051 del. Naprava SPI je veliko hitreje kot 8051, zato sem dal didnt morebitne zamude.

hi za sklop SPI za referenceses na voljo, vendar ne vem o vašem controller.any so iti skozi PIC boste lahko dobili splošni vtis (h ** p: / / www.microchipc.com/sourcecode/ # vmesnik). Your peripherial ENC28j20 sprejeti le zbiranje rob datas.So poskrbite, da!

v avr je mogoče igrati z uro robovi in časa. Mislim, da je samo sredstvo za podporo različnih naprav, ki bi lahko delovala podobno spi. fe 74hc595. Torej, kaj ura roba do uporabe dependednt na dejanskih spi slave boste, da imajo povezave s.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back