proplem z malega dvojno SRAM prevajalnik

M

Mamdouh

Guest
živjo, ko sem povezati malega dvojno SRAM na moj design uporabo synopsys oblikovanje prevajalnik in report_timing sem ugotovila, da je pot do izhodnih vrat QB podedujejo zamudo 999ns, ki zagotovo krši namestitveni čas postavlja vprašanje, zakaj je ta zamuda ogromen!! !!! : Cry: opomba: jaz raba Artisan dvojno SRAM prevajalnik tsmc90nm plzzzzzzzz rabim hiter odgovor coz i potrebujejo za izvedbo zasnove z nič kršitve, ki jih naslednji petek

tudi če pogledaš na *. lib vidite časovnih parametrov so 999. lahko poskusite uporabiti pot nastavljene napake ali kaj podobnega pri oblikovanju prevajalnik

tudi če pogledaš na * lib vidite časovnih parametrov so 999.. lahko poskusite uporabiti določene napake pot ali kaj podobnega pri oblikovanju prevajalnik
Ja, prva faza, kar morate storiti je, pojdite in poglejte, koliko pomnilnika *. lib. Čeprav nisem predlagal, da določi flase pot na izhodu pomnilnika Q, becase ponavadi je to pravi čas pot morali omejevati. Za 999ns zamudo, morate pomnilnika ima vhodna vrata, imenovan kot "EMA", "EMAA" ali "EMAB". Moraš iti na pomnilniško DOC videti z uporabo teh vložkov, potem boste dobili idejo. Da bi rešili ta problem, lahko uporabite "set_case_analysis" in nastavite DC PODROČJU "case_analysis_with_logic_constants" na true. / / Tukaj je nekaj morda tipkarska napaka hvala.

Hi yx.yang, najlepša hvala za pomoč. Bi lahko prosim razložite na nastavitve za DC? Samo je treba preveriti na teh dveh možnosti, ki jih omenjene? Mislim, da sem zamudil uporaba teh EM [AB] vrata, da so vsi vezani 3'b000. Bil sem zaljubljen v ta del v zadnjih nekaj dneh pa tudi :)

Zdravo yx.yang, najlepša hvala za pomoč. Bi lahko prosim razložite na nastavitve za DC? Samo je treba preveriti na teh dveh možnosti, ki jih omenjene? Mislim, da sem zamudil uporaba teh EM [AB] vrata, da so vsi vezani 3'b000. Bil sem zaljubljen v ta del v zadnjih nekaj dneh so tudi :)
Zdravo, ee171: Mislim, da si je moral nahaja če je problem. Kako odpraviti težavo, je vaša naloga. Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back