Project za mobilni telefon

U

uXing

Guest
Imam projekt, ki se da preprost mobilni telefon, ki ga sam (klicanje in sprejem klicev).Lahko se bom dodati izpis kasneje.

Imam a-Quad GM862 in GM862 modul Ocena Board - RS232
http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=478

I je priključen na PC, čeprav serijski kabel (RS232). In to deluje fino, ko sem poslati AT z HyperTerminala.Torej sem zdaj začel uporabljati mikrokrmilniška da deluje kot telefon.

Problem je, da ne vem, kako, da začnete moj projekt.Moj koncept je,
da sem potreboval tipkovnico.Nato priključite tipkovnico na mikrokrmilniška directly.Then priključiti mikrokrmilniška za GM862.Is to pravico? Am i morali dodati nekaj med tipkovnico in mikrokrmilniških?Tudi mikrokrmilniška in GM862?

Hočem vedeti mikrokrmilniška ki je dobra za ta projekt?Rad bi uporaba C program.Zdi se, da PIC in AVR, so najbolj priljubljeni.PIC16F877 je dovolj za to?

Ali obstajajo kakršne koli virov in projekta, ki je podoben tej? Ali lahko to pošljete na mene kot referenca?

Jaz sem v resnici ne pozna it.It je moj prvič, da to vrsto projekta.

uporabo NXP LPC mikrokontrolerji
it ARM uc, Most telefoni uporaba ARM uc!

Boste morali dodati nekaj upori med tipkovnico in uc in nič med UC in GM.
GM ima RS232 v pristanišču, ki podpirajo 3V!

Kaj je prednosti LPC UC?

Ljudje, je dejal, da je dobro za podjetje AVR C progamming, in imam uporabljajo AT89C51 pred.Torej, rad bi uporaba AVR, če ni velik problem na AVR serije.In je dober za mene, da uporabi ATmega32 v tem projektu?

Tako kot sem videl vas potrebujemo le serijskega vmesnika na vmesnik z vašim GSM modul.
Za tipkovnico, lahko uporabite katero od pristanišč IO mikrokrmilniška.

Torej ne samo lahko uporabite AVR ATMega32 vendar lahko uporabite tudi vaš AT89C51, ker sta oba imela serijska vrata in IO vrata!

yes u lahko uporabite AT89c51 preveč.
Prednost:
Ur dela bo postala simple.press tipkovnice številke, dekodiranje v mikrokrmilniška, in nato enostavno pošljite AT ukazi v skladu s dat ...
tako preprosto: D
in, če je modul podatkov kabel in tako je potrebno tudi z RS232 krmilnik.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back