Problem z uredbo v Prelet SMPS

S

saurav_sdpl

Guest
, Sem zasnovan Prelet PTM za 4.2V/2A.using TNY268. Underno-obremenitve njegovih delovnih globo od 100V ac do 250V ac. ampak ko sem kar 0,5 obremenitve napetosti seske na 2.9V, torej nisem mogel doseči uredbe. Imam uporabljajo 3.3V / 0,5 W zener. vplivanje upor za zener je 270r, in opto uporablja, je SFH6186. Wat bi se lahko možni vzroki za to. njenih nujnih

ste prepričani, da transformator bobin, jedro, presek žice, se obrne redu? ste uporabili PI načrtovanje programske opreme za izračun, ki? le, če boste potrdili, da na, nadaljujte v druge dele vezja. zadeva,

poskusite to uporabo TL431 kroga povratnih informacij uporabo UFR diod izhod serije, kot UF5402 preveriti design transformator srečo: D glede satya

0 obrne i so uporabljali na primarni je 104, z 36SWG, in sekundarni 6T, 21swg jedro: EF20,

eno stvar .. skozi spodnjo povezavo .. niz teret design strokovnjak PI programske opreme in vnesite parametre .. To vam bo dala sestavine, ki se uporabljajo v ckt (jedro, bobin, obrne, SDS itd), http://www.powerint.com/designsoftware . htm [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minuti: [/color] [/size] navzkrižno preverjanje je prvič, ali ste uporabili isto tvar.

poskusite to navijanje osnovnih podatkov EF20 primarni obrne = 86 srednjih obrne = 3 primarne induktivnosti = 1000uHenries glede satya

dejansko, ko sem o spremembi vrednosti upora pristranskosti za zener, urejena napetost o / p spremembe. ehen R = 320r, o / p = 4.4v ko je r = 270r, o / p = 4.25v kaj to pomeni.

Ne vidim vezje v zgoraj (Doc1.doc) datoteko pošljite vezje še enkrat glede satya

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back