Problem z uporabo ADC0804 za pretvorbo podatkov, saj ne deluje

E

ehsanelahimirza

Guest
Statut in hi vsem jaz sem z uporabo ADC0804 za pretvorbo podatkov in ga uporabi z 89c51. jaz sem ga uporabljajo v prostem teku, to je WR rd intr niso povezani z mikrokrmilniška, vendar so povezane po prostem teku, z ADC0804 lista. vezje je na strani # 19 lista podatkov. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=160457 # 160457 imam preizkušen to vezje na krovu kruha, ampak zdaj, ko sem se PCB, nobena pretvorba ni tam. Jaz sem z uporabo 2 ADC v mojem oblikovanje in da so dobili 2.5V DC pri Vref / 2 z LM336. kaj je problem tam ......... Najlepša hvala vnaprej

kako sestaviti vezje? Kako si pripraviti postavitev PCB? Ali ste spajkanje neposredno ali prek vtičnice? Ali ste prepričani, da ni storil vsaka napaka pri tem pa bi vezje? Št zdrobljen žice? Če je to storila z Maketa potem je tukaj še sklop problem kot prvi sum problem ... enkrat preverite svoj svet, poskusite najti razdeljene stvari, ... karkoli.

Našel sem rešitev. sem bil z uporabo stikala za ponastavitev ADC, vendar z uporabo kondenzator rešiti problem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back