Problem v ic5141

B

balun

Guest
Zaradi nekaterih težav v IC50, sem namestil ic5141, ampak tokrat sem ugotovil, da je to zelo zelo počasi, da odprete "Analog okolje Design" v Virtuoz, CDSLog povej mi, da Opozorilo: Ne morem pretvoriti string "-b & h-Lucida-srednje r-normalno-sans-*- 140 -*-*- p-*- iso8859-1 ", da tip FontStruct Error * * Ne morem vzpostaviti povezave z WaveScan. Zaprite in ponovno začeti Workbench. Ic5141 se odpre brez "lmgrd ***"( ustanovljena licence), je to vzrok?

Kakšno linux sistem, ki ga trenutno uporabljate? Priporočam RedHat 8 ali RHEL 3

Prav tako sem trpela zaradi iste težave. Na žalost, sem doživela enak problem v Mandrake, Redhat 7, Redhat 8, in RHEL 3. Vendar pa je moj sum je, da licenca ste ne podpira wavescan. Mislim, da uporabljate licenčno datoteko za IC50. Wavescan je na novo opremljen za IC5141, tako da licenca za IC50 ne dela za IC5141. Moja pričakovanja, ki jih lahko uporabite IC5141 z licenčno datoteko za IC50, če uporabljate waveview namesto wavescan. Nisem poskusil, ampak mislim, da je možno. Kakorkoli že, po tem, ko poskuša več težkih dni, sem šel nazaj v IC5033 z Mandrake. PS Če kdo uporablja IC5033 v RedHat 9 ali RHEL 3, prosim povej mi, kako ste ga namestili. Za mene, IC5033 je v bistvu deluje, vendar pa nekateri problem z miško desnim klikom v meniju okna spectreRF.

Moram rešiti ta problem še ni. Se mi zdi, da je v ic5141, default "val gledalec" je "wavescan", ampak v stari različici, gledalec "AWD". Mogoče zaradi licence problem, wavescan ne more začeti, tako da bomo lahko spremenite gledalca privzeto val na "AWD", kar je mogoče storiti z modifing "cdsenv.". To pomeni, da chage sledi niz: ***** asimenv.startup cds_ade_wftool niz "wavescan" ***** Zdaj, moj spekter dobro deluje. Obstajajo nekatere druge aplikacije, ki uporabljajo "wavescan", tudi če imajo enake težave pojavile, našli vlogo v. Cdsenv in spremenite privzeto v "AWD". Hvala vsem mi dali nekaj namigov.

\\ Cadence_ic_5.0 \\ tools.lnx86 \\ dfII \\ vzorcev, da spremembe v datoteko. Cdsenv v tem imeniku, da bi AWD gledalca privzeto vala. Glede amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back