Problem približno razlika zamude buffer v VCO Ring

F

flyinspace

Guest
Pozdravljeni vsi, sem spoznal problem o varovalnih razlika zamude, ki uporablja za VCO Ring. Struktura buffer je prav tako kot na sliki. Od papirja - RJ-Betancourt Zamora, TH Lee, "CMOS VCOs za Sinteza Frequency v Wireless Biotelemetry", Int'l simp. Low Power Electronics & Design, str 91-93, avgust 1998 .-- Vem, buffer je dobro delovanje fazni šum v nasprotju z drugimi je obremenitev strukture. Na žalost, ne morem razumeti trik z navzkrižno povezano obremenitev. Kdo lahko razloži funkciji dveh navzkrižno povezano obremenitev organizacij za vodenje projektov tranzistorjev v primerjavi z nihče od njih? Hvala vnaprej!

BTW, je priložen papir. Razlaga v tem prispevku, je "Za predlagani navzkrižno sklopljene obremenitve (slika 5c) oblikovanje VCO3, smo začeli s simetričnim stopnjo obremenitve brez navzkrižne sklopke in swept širino prečnega spenjanje hkrati pa ohranja skupna širina ( kapacitivnost) bremen konstantno. je bilo največ simetrije proizvodnje valovno opazili širino M1 in M2 je enaka polovici širine M3. " Prav tako je omenil, da je navzkrižno povezano obremenitev koristna za simetrijo, ampak zakaj? (Sem moral vedeti, simetrijo lastnine prispeva k nižji hrup fazo v skladu z Phase Noise Hajimiri čas spremenljivke modela.) Hvala veliko!

hi Mislim, da čez nekaj par so na voljo, da bi dobili pozitivne povratne informacije ... kar bo zmanjšalo vzpon in padec čas wavform in posledično zmanjšanje vrednosti RMS ISF kar posledično zmanjšujejo hrup upconcersion utripanja ... in s tem Zapri hrupa v fazi bodo zmanjšali ... jaz sem jasno, za vas. Amit

[Quote = amitbhaiji] hi Mislim, da čez nekaj par so na voljo, da bi dobili pozitivne povratne informacije ... kar bo zmanjšalo vzpon in padec čas wavform in posledično zmanjšanje vrednosti RMS ISF kar posledično zmanjšujejo hrup upconcersion utripanja. .. in s tem bo zaključen v fazi zmanjša hrup ... jaz sem jasno, za vas. Amit [/quote] Hi Amit, Hvala za pojasnilo! Mislim, da imaš prav. BTW, da bi zmanjšali hrup konverzijo utripanja, bi bilo treba zmanjšati vrednost DC ISF ne efektivne vrednosti. Right? Še en problem - ne veste, kako caculate ISF z valovno proizvodnje z SPICE? Hvala in Best Regards

Hi, rightnow Cadence SpectreRF so orodje, ki lahko PhaseNoise simulacije s PSS in Pnoise funkcijo. Theroy iz Hajimiri je dovolj prijazen, ampak tedeious za oblikovalce, da mannual ali Hspice na caculate funkcijo ISF. Definitivno theroy od Hajimiri vam nekaj vpogleda na vezje, ampak za realno simulacijo vezje boste morali zanesti na SpectreRF. Imam izkušnje na tem. Raymond

Nisem prepričan, ali je kateri koli organ, fabed in preizkušen to vezje. Za mene, sem zgradil vse 3 vrste VCO celic v papirni beta, vendar nisem prepričan, da je razlika. Pravzaprav, mislim, da Meneatis "ali celice HC Yang je najboljši. Napaka

Zanima me simuliranje in gradnjo oscilator razlika prstan. Ali kdo ve, kako izračunati velikost vsakega MOS celic, ki se uporabljajo v Betancourt in papir Lee je, kaj so regije, da deluje? Ali kažejo zamude celice še posebej? Thks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back