Priporočite me visoko orodja sinteza ravni za FPGA

A

asoom

Guest
halo vsi, jaz sem izvedbenih diplomski projekt s Xilinx FPGA spartan3, hočem nekaj nasvetov v zvezi s sintezo orodje, ki naj bi uporabil .. kaj iščem je visoka raven sinteze orodja, rešitve, ki sem jih našel do sedaj so mentor katapulti in Simulink, moje informacije o njima je tako malo in nasvet rabim od nekoga z izkušnjami na tem področju ... katerega ena i uporabo, kakšne so prednosti in slabosti vsakega od njih? i se držijo Xilinx sintetizator ise? ali obstaja kakršen koli drug način za to, da z drugo orodje za visoko raven? iščem za vaš nasvet, ker je to prva izkušnja za mene v oblikovanju FPGA .... koli pomoč bo tako zelo cenijo .. mimo vnaprej lep pozdrav

lahko uporabite sistema generator ... bo giv vam Xilinx blocksets, ki se lahko pretvori v VHDL kodo in potem ga lahko izvaja z uporabo sistema generator boste mogli simulirati ... bloki iz datoteke m, coregen, VHDL datoteke, Verilog datotek ... vse shematsko. offcourse morate poznati kodiranje del. Simulink in sys gen bo potekal na matlab ... tako da bo zagotovila s matlab funkcionalnost preveč. .. sysgen bo tudi vam omogočajo, da vidite izhod oblike valov v drugi simulatorji ... tako strojne opreme co-simulacija je tudi možno uporabo sysgen ... vendar z enostavnostjo načrti obstaja veliko problemov tudi, da vam bo obraz ... kot im se soočajo že sedaj ... če greš s čisto VHDL / Verilog svoje codin in samo kodiranje ... strojna oprema pa co-simulacija postane diffcult ... tako, da bi popoln design ... začeti z Simulink ... nato kot boste spoznali več o tvar boste engrosed v njem in da boste uživali ... kot im enjoyin zdaj .. čeprav obstaja veliko zapletov z nekaj lilttle pomočjo forum EDA ... moram čakati veliko pomoč ... tukaj ... vendar ni možnosti, da imam ... Upam, da boste im helpin ven ..... bye tc

mimo veliko zakaj vaš pomoč ... ampak veš, kje lahko dobim Simulink in sistem generator?

morate kupiti softwares .... in obstaja veliko težav z združljivostjo različic različnih softwares ... če u uporabljate sysgen 7,1, kar potrebujete MATLAB ali R14 R14.1 ali 14,2 in združljivo ISE za to je ISE 7.1i za druge združljive iskanje softwares na xilinx.com

ne obstaja noben drug način, da jih dobite? z drugo, bolj fleksibilno orodje, mislim, ne da bi čim več omejitev glede združljivosti?

i dont mislim, da je enotno orodje ... mislim MathWorks in Xilinx ima monopol na tem področju .... tako da vam ne moremo pomagati ... boste morali kupiti te izdelke ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back