Primetime & formalnost

W

Wenf.Yeh

Guest
Hi guyes, 1. kaj naj naredim, če sem našel ti narobe v mojem imajo oblikovanju čas uporabo primetime in želim to popraviti zdaj (ne želim, da to popravimo v post-postavitev napredek)? moram dump nekaj datotek v PT, in pustite, DC jih jedo v resynthesis design? 2. če sem našel nekaj stvari narobe pri izvajanju design (gate-ravni) VS referenčni design (RTL) LEC, in sem lahko ugotovimo, zakaj je moj Izvajanje oblikovanje narobe, kaj lahko storim, da se moje zasnove uspešno preveriti? dump datoteke? resynthesis oblikovanje z uporabo DC? ali lahko spremenim netlist mannually? Arthur

Kar logično EQU ne uspeva zaskrbljen Poskusite oblikovati ponovno sintetični, z nekaj nastavite možnosti, ki lahko prepreči LEC ne. Na primer, če LEC ne uspe, ker je sinteza procesa optimizirana proč nekaj registrov, ki naj ne bi naredil, potem lahko uporabite stikala v dc, tako da jih ne optimizirati stran. Če je vaš ponovno sintetični ne more rešiti problema, je najbolje, da o tem poroča synopsys, ali orodje prodajalca. Hand urejanje netlist ne priporočamo, razen če ste poskusili vse. Kr, Avi http://www.vlsiip.com

THX Avi, vem, to ni dobra ideja, da urejanje netlist, vendar coulde si mi povedal, kako lahko določene spremenljivke v DC, ki ustreza problem LEC, ali coulde upload nekaj meterials. u vem, da sem novinec na tem področju. Jaz sem čakala ur odgovor Qs.1 THX!

Hej Weng, Običajno vam bo DC popraviti imajo kršitve, če ste nastavili set_fix_hold na vse ure. Če želite izvedeti, bot skupnih točk v Design, da se določi imajo kršitve. Nekaj rezerve inserion bi rešili problem. To je lahko ustvarite s kaj, če bo analiza v PT in napišite, katere informacije iz PT in DC uporabo teh podatkov, da popravi svoj imajo kršitve. včasih omejitve vam bo bedak prikazati napačno kršitev držite. za ex, vaš omejitve pot multicycle. Če adjst pot za namestitev in pozabil, da se prilagodijo MCP za multiplikator držite, potem boste dobili narobe kršitev čakanju. Poskrbite, da bo omejitve so pravilne. Veliko sreče .. Regards, Sam

Hi, Sam Kaj naj naredim, če želim izklopiti preverjanje imajo čas v DC? THX! najboljša zadeva. Arthur

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back