Priložnost projekt za inženirje Mehanski

P

pepillo

Guest
Hi all,

Smo raziskovalne skupine usmerjene v oblikovanje prenosnih predvajalnikov medijev in ročnimi napravami.Kot del projekta, namenjene razvoju inovativne arhitekture za prenosni predvajalniki medije / dlančnikih, iščemo Engineers mehansko z znanjem iz mehansko in ohišje načrt za potrošniške izdelke.
Mi bi radi, da bi nam pomagali oblikovati primerno ohišje za prenosni predvajalnik medijev / oprimek načrt, ki ustreza potrebam izdelka glede na velikost, estetiko in ergonomijo.

Znanje oblikovanja za proizvodnjo, proizvodnih procesov / materiali, je potrebno CAD orodja.

Ponujamo možnost sodelovanje pri zahteven projekt, ki bi lahko na koncu v napravi se proizvajajo.
To je dobra priložnost, da v praksi vašem inženirskimi spretnostmi in dobili dobre izkušnje na področju potrošniških izdelkov design.Če boste našli zanimiv priložnost, bi radi slišali od vas.Prosim, pustite sporočilo na forumu ali pošljete e-pošto na rollo_lol (at) hotmail.com
Lep pozdrav,

DS

Hi Tam Pepillo,

Zanimive problem??.Jaz sem design inženir, ki načrtuje in gradi nore stvari za nore ljudi.Thats dan zaposlitve.Ob večerih sem pomagati druga podjetja, da bi dobili svoje modele od tal in v proizvodnjo.

I lahko dobavi delo vzorce stvari v preteklosti.Ne morem za sedanje ali rezultatov dela, ker ne bom storil, da brez izrecnega dovoljenja stranke.

Morda vam lahko pomagamo drug drugemu?.

S spoštovanjem,

Peter.

Hi Peter,

Hvala za vaš odgovor.Prav tako sem prejel e-pošte, vaše delo je zelo zanimivo.Izgleda, da ste bili zelo v model, kar je dobro.
Ta projekt je malce drugačen od modela, kot smo načrtujete potrošnikov napravo.

Glavni material bi bil iz plastike, število vijakov in kovinskih delov je treba čim bolj zmanjšati.V idealnem primeru dveh delov, ki se prilegajo skupaj, če pa boste našli način za početje z manj deli ali s cenejšo material, da bi bilo super.
Glavni cilj je zmanjšanje stroškov, kar je nujno za napravo, ki se dejansko proizvajajo.
Ohišje bi bilo podobno, v velikosti, da o comercial PMP, da ima vsakdo v žepih danes, vendar pa so prosti za inovacije z zasnovo, dokler obdržite poceni, lepo estetika in ergonomija.
Ti bi izdelavo datotek, ki se pošljejo proizvodnjo podizvajalcu.

Povej mi, kaj mislite, če vam to izvedljivo, kaj potrebuješ, in vse ideje imate.

Lep pozdrav.

Pozdravljeni,

Imam prijatelja, mehanski z bogatimi izkušnjami v plastično ohišje tudi za prenosne media player.

Prosimo vas, da pošljete svoj dxf vas PCB na pcb1001 (at) gmail (pika) com, tako da lahko zgradimo 3D risanje za vas ..

krgrds,

Kris

Ok, bom jaz vas pošiljam DXF, lahko oblikujete ohišje svobodno ob upoštevanju, glede na prejšnje zahteve
- Izdelave
- Nizkocenovni
- Style Design Ergonomija
- Inovacije

Lahko tudi predloge za drugo revizijo strojne opreme glede na velikost in obliko odbora za tekmo drugo ohišje slog.Na primer, zaradi česar je manjše, možnosti za pozicioniranje gumbov, zaslon, baterija gospodarstvo, priključki umestitev.

Lep pozdrav

D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back