preprosto vprašanje o merjenju moči

W

winglj

Guest
Hi, vsak. Imam preprosto vprašanje o moči merjenje vezje, ki poganja baterija. Lahko sem samo odklopite pozitivne žico iz akumulatorja v tokokrog, in uporabo sedanjega meter, da se glasi trenutno pa vezje je operacija? In moram meriti enosmerni tok ali AC trenutno? Če se meri trenutni AC, lahko uporabite formulo P = 0,5 * V * I za izračun moči? Hvala vnaprej

V zvezi s pomeni moč ... Moraš se prepričajte, da currente je v fazi z napetostjo formuli. Če ne, boste morali uporabiti formulo 0,5 * V * I * cos (kota iz faze I / V).

[Quote = winglj] Zdravo, vsak. Imam preprosto vprašanje o moči merjenje vezje, ki poganja baterija. Lahko sem samo odklopite pozitivne žico iz akumulatorja v tokokrog, in uporabo sedanjega meter, da se glasi trenutno pa vezje je operacija? In moram meriti enosmerni tok ali AC trenutno? Če se meri trenutni AC, lahko uporabite formulo P = 0,5 * V * I za izračun moči? Hvala vnaprej [/quote] delam z baterije vezja za GSM / UMTS mest. You sholud vedno uporabite tekoče objemko meter (DC območje), da bi se meri tekoče, medtem ko vezje deluje. Drugi način je, da se mešalni ventil v seriji in si nato izmerite padec napetosti na njem. AC komponente je ponavadi majhna in zanemarljiva, vendar ne vem trenutne vrednote v vašem tokokrogu. Delam s tokovi, da bi od 1-600 DC. Regards.

Živjo, hvala za replys. Ampak jaz sem se spraševala, če je izkrivljena sedanjega in ne sinusne več, povprečni tok, ne bodo enaki kot enosmerni tok. Jaz sem se spraševala, ali je trenutna meter se ukvarjajo z ne-sinusne oblike toka? Ali je to vzemite povprečni tok ali kaj drugega? Thanks

trenutno povprečno ne bo enak kot trenutno
DC Povprečje kaj je vedno DC. pomeni moč: P = 1 / T ∫ {T / 2,-T / 2} (napetost (t) * tok (t)) dt moraš meriti napetost in tok med časom npr ampmeter in voltmeter. Ta metoda je grobo silo (velja za vse sisteme). V drugem primeru boste morali merjenje najvišjimi vrednostmi napetosti in toka (le za linearne sisteme) in fazni premik med napetostjo in tokom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back