prepognjena cascode OTA OMFPS prob.

A

arunkumar446

Guest
imam namen zložiti cascode OTA s SC-CMFB in ko sem si na svoji prehodni odziv svojo proizvodnjo, je nihanje lahko kateri koli pomoč prosim, je nujno, hvala vnaprej.

Zdravo,

Jaz bi zamenjate CMFB z idealno OMFPS za preprostost.
Upam, da je koristna.

Vendar so nihanja skupnega načina ali diferencialno-mode?

Hvala za odgovore, jaz šele dal prispevek dc in opazili prehodne odziv, tako da vo1 in VO2 sta oba enako nihanje.tudi jaz mislil, da je zaradi SC-CMFB unstability.

Da, v tem primeru je skupna nestabilnost-mode.Zdaj, mislim, boste morali po nekaj več informacij o samem vezja.Medtem, break skupnega načina zanke in videli, da je faza margin.

sutapanaki, hvala za odgovor, mi lahko poveste v času domeni kako fazo minimalnega vpliva na stabilnost, in še enkrat hvala za vaš odgovor pomeni, medtem ko bo jaz ček svoj krog in po več podatkov.

No, če vas zanima, kako dovolj fazo kapital prikaže samo v času domene, že imate to - to niha.Toda v bolj stabilne razmere, če injicirate skupnega način motnje v zanki in opazujte, kako rešuje zanke (popravlja motenj) lahko na splošno sodnik o fazo kapital za znesek prekoračitve vidite in tudi zvonjenja.
Če ste po vašem vezje lahko smo lahko razpravo več posebnosti.

sutapanaki halo, imam preizkušen z amp diff s preprosto upravljanje projektov kot tovor in uporabljati SC-CMFB in to ni delo, ki ga je nihanje.če vam ne moti, lahko jih je navesti polno vezja in parametre, W / L in zgornja meja vrednosti, jaz šele biti brez zagledati celoti delujočega vezja, jaz sem v načrtovanju 0.18u tehnologije.Hvala vnaprej.

No, pravzaprav sem tudi svoje stvari za početi čez dan, in sem prepričan, ne bom imel dovolj časa za pošteno določiti popolno vezje s W / L itd lahko razpravljali smo svoje stvari, če smo vizualno gradivo.

Dobiček skupnih povratnih informacij način vezja shoud primerljiv dobiček ojačevalnik
Torej, izločiti vezje CMFB in preverite svojo korist.Če ni isti potem poskusite poteg W / L z OMFPS tranzistorjev.

Fantje hvala za vaše odgovore, sem izvedel, da ga simulacije, če skupni dobiček način ni visoka, vendar razumnem potem izhod usede na želeno raven v eni uri fazi in v drugi fazi uro kapacitivnosti na izhodna vozlišča se razlikuje tako povratne faktor spremembe, in kot je rekel, če skupni dobiček način majhen potem izhod poravna s sklicevanjem na blizu, če pogledamo v tem času v prehodni odgovor se zdi nihanje.Dodano po 1 minutah:sutapanaki wrote:

No, pravzaprav sem tudi mojo stvari za početi čez dan, in sem prepričan, ne bom imel dovolj časa za pošteno določiti popolno vezje s W / L itd lahko razpravljali smo svoje stvari, če smo vizualno gradivo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back