prepognjena cascode opamp rep mos

L

ljy4468

Guest
hi! hočem vprašati več o prepognjena cascode opamp Če voznik v vhodni par nmos, da je rep mos pod voznik vhodni par, ampak sem videl cascode rep mos kaj je razlika med tem? opamp, ki jih cascode rep mos proizvede več Av. kaj je slabost? Zahvaljujemo se vam za branje mojega besedila imajo dober dan! srečo, da vas

Takoj učinek bo izboljšala CMRR in bo zmanjšala skupno-mode razponu.

Hi. Se strinjam z nxing. cascode rep bo degarde mejo vhod CM. Ker obstaja še ena (vsaj) Veff med vhod in negativni del (za NMOS vhod par), zato bi morala najnižja dovoljena CM vhodni ravni večje v primerjavi z eno samo rep NMOS. Vendar bo, če ni omejitve na min napetost, ta vrsta rep (cascode rep) povečanje CMRR. Ker ta cascode trenutni vir ima večji Rezkanje in s tem manjše Ac (CM napetost dobiček), bo tako CMRR treba izboljšati. Ampak nisem prepričan o izboljšanju Av (razlika napetosti dobiček)! Regards, EZT

Medtem ko se bo povečalo CMRR, ki je obvezen, cascoding na rep trenutni vir nima nič opraviti z Av del. Če pogledaš v tokokrog razlika pol, boste opazili, da trenutni vir rep nikoli ne bo prišla v ta del. Poleg tega je v vašem primeru, morda OPamp potrebujejo zelo visoko PSRR, kot dobro. Zato bodo imeli cascoded trenutno rep vir. Prav tako bi lahko naslednji korak tudi cascoded. Zato bodo poskušali cascode rep trenutni vir. Največja izguba bo izguba dodatnih ΔV (v primeru visokih cascode gugalnica). Torej, je to definitivno ni priporočljiva pri nizki napetosti modelov Upam, da sem jasno, ker sem bil večinoma povzema prej dve mesti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back