preklop med baterijo in napajalnik za vožnjo avtomobila stereo

C

credfern8807

Guest
Torej, jaz sem kar hladilnika stereo z avtomobilom sprejemnik, ki hočem, da odplakne napajanje računalnika in baterije, ko izhod ni na voljo. Rad bi dal preklop med ponudbo baterije in moč izbrati, kateri vir energije bi rad uporaba je odvisna od situacije. Moje vprašanje je, 1) Ali to lahko storim in 2) točno, kakšno stikalo ne rabim. Hvala

1. Da 2. Switch, da zmorem moči vaš sprejemnik uporablja, jaz bi šel za 12V 20A sam pol stikalo. Če uporabljate rele lahko povežete svojo tuljavo za oskrbo z električno energijo in žice stike tako da, ko je napajalnik na, njegovo hranjenje sprejemnik in ko off, baterije prevzame samodejno. 12 V sam pol prehoda z 20A rele kontakti. Frank

tako da sem vse kar rabim je spst vklop / izklop in SPDT relejni višja od sprejemnika avtoradio? (Varovalka 10A tako nad to?) Tudi jaz sem povezujejo 80mm ventilator v sistem (12V DC 0.18A) in bi radi, da storijo enako za to. Lahko sem samo žico ventilatorja daleč stran stikalo, ga vklopite s preostalim sistema ali moram še stikalo / relay za to prav?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back