Pozitivni-20 Problem. (Foto)

Hi, Za Sokrat: Positiv 20, lahko kupite v Conrad Electronic, če obstaja v vaši državi. Sobakava: nekaj dni nazaj sem bi lahko podoben vzorec, kot si. Poskušal sem popraviti prvi fotorezist plast bakra na krovu sprayig drugo plastjo na njej, le nekaj sekund po prvem poskusu .... S spoštovanjem, probert

Hi, poskusite uporabiti razredčila za barve pri čiščenju vašem vozilu. Ali za nohte najprej z polish kovine, nato očistite z razredčila za barve (industrija razred). Ko se škropljenje z upreti, poskusite to storiti v tesnem prostoru, da ni vetra, ki piha, in ne tako veliko količino prahu za letenje okoli, potem prakse, škropljenje s tanko prevleko.

Shake spray pravilno spray krovu in lahko pipe nekoliko v stanovanje mestu na eni strani na trdo površino, kot je vrh tabele, dokler prevleka je tudi določiti krovu stanovanje in se posušijo v temen prah prosto mesto in nato v pečici pri 70deg C za 15 minut in izpostavljanje in etch. Za hiter izpostavljenosti uporabljam močni sončni svetlobi za 50 sekund z velikim uspehom. I uporabite zgornji del starega skenerja (steklo in da imajo pozitiven navzdol na krovu) [size = 2] [color = # 999999] Added po 16 minutah: [/color] [/size] Za jedkanje uporabljam 1 del peroksida 5 delov bazen kisline in 5 delov vode času jedkanja, mlajših od 30 secconds

i uporabo suhega filma fotorezist in daje dobre rezultate. to je negativno deluje film

Halo sem tudi jaz POZITIVNO 20 SPRAY I SO TUDI ZELO SLABO doživetje za isti sem poskušal od zadnjih 7 mesec, da bi dosegli PROCEEDER ampak jaz didnt IT GET SO VSE PLEASE HELP KJE GET READY MADE FOTO upreti PCB.

Sobakava jo spray do debel, sem čisto moja plošča z matematično-vzneseno žgane pijače ali pa uporabite alkohola spray krovu, kot tanke, kot je mogoče in ga v prahu prosti vodoravni položaj, da se posušijo, nato v pečici pri temperaturi 70 ° C za 15 minut pločevinko positiv 20, da sem z tem trenutku je približno 3 let in imam uspeh vsakič z okovjem kot majhne kot 0,245 mm sory za slabo sliko, ampak sem ga vzel s svojo spletno kamero.
34_1276894495.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back