Pozitivni-20 Problem. (Foto)

S

Sobakava

Guest
Naredim preprost PCB doma, za mojo lastno uporabo, vendar sem težave s pozitivnimi 20. I spray je od 30cm oddaljenost očistiti (brušena s krtačo zobe in prah detergent), baker pri sobni temperaturi, vendar ne morem dobiti enotno fotorezist plast na krovu. Oglejte si priloženo sliko. Taki krogi in brez enotnega vzorca se zdi. Spremenil sem sprej in je še vedno obstajajo. Ali positive20 spray (medtem ko je v kovinski lahko) se zmeša v 2-3 mesecih pri sobni temperaturi? Kaj je vzrok? Sobno temperaturo, čiščenje, pretoka zraka, temperatura okolja, razprševanje tehnika?? hvala fantje!

Morda je problem suha metoda. Po škropljenju z fotoresist iz sveta v navpičnem položaju. Spodnja meja bo neuporabna, vendar imajo preostale površine bi bilo dobro. poskusite to. Lollo

Ali ni morda detergent, ki ga uporabljate, da doesnt popolnoma izperite? Nikoli nisem imel te vrste tkanin. I uporablja tudi za uporabo v prahu (Njegova imenovane VIM tukaj), ki je dejansko čistil za čiščenje posode ...

Sem čisto VIM zelo dobro ... Bom poskusil, da se posuši v navpičnem položaju in vas obvestili o rezultatih. Vsaka druga ideja?

halo sem rabil pozitiven 20 par let nazaj s kakršno koli težavo poskusite te rešitve, 1 = spray pozitivne 20 prvo na PCB krovu v horzental položaj v blagi temni sobi uporablja nič vatna žarnica v sobi, tako da lahko vidite stvar 2 = pustite, da se dokončno posuši vsaj eno uro na 3 = zdaj priložite pozitivne podobe o PCB krovu s pomočjo traku sotch čim bliže s PCB vodijo v sobi mislih je milo temno 4 = zdaj že uresničuje svoje delo v polju, ki ga zajema pravilno bolje, da bi leseni škatli vrh odprt, sedaj pokriva top z UV svetilko, ki se uporablja za brisanje EPROM razdalja svetilko Jubizol UV in PCB okoli 15 do 20 cm ne več, potem je to dovoljeno območje. 5 = izpostavljajte pcb za 15 do 20 minut, da postanejo skladbe na PCB uporablja pravilno detergent za pranje waiste zdaj atch PCB v Farič kisline upanje to vam bo pomagal, da bo vaše pcb v začnem tudi unsuccesfull, ampak na koncu sem dobil uspeh z poskušam ti mathod preberete tudi navodila za pravilno uporabo čistilnih

I uporablja tudi positiv 20 za izdelavo PCB pred nekaj leti. Prav tako sem imel probleme z rednim prevleka upreti (OK, morda ni tako slabo, kot je na sliki ...) dokler nisem poskušal naslednji sistem: I nameščen PCB na malo motor DC, dal positiv 20 upreti v Sredi PCB in prižgal motor. Tako kot v zentrifuge upreti bo gradila redno premaz na PCB. Za sušenje sem zapustil PCB eno uro pri sobni temperaturi in dodatnih 15 minut pri 50 °. Torej, moji rezultati niso bili preveč slabo. Po nekaj letih sem kupil obložene PCB neposredno od proizvajalca PCB. Moraš paziti, saj pogosto uporabljajo negativni upreti! vi

te površine se imenuje "pomarančno lupino" in lahko me je od:-slabo čiščenje pred (mastne površine)-visoko temperaturo med razprševanjem (več kot 30), film je predebela (probably!)-proizvodnja napaka v pozitivno spary, preostala vode na pozitiven PCB je "autoleveling" efect in ni bilo treba centrifugirati.

Imam zelo slabe izkušnje z Positiv20, da dobite enakomerno porazdelitev v vseh krovu. Moja rešitev je: pH 4. Lahko dobim enakomerno porazdelitev tudi brez čiste sveta .... HE NeuralC

[Quote = neuralc] Imam zelo slabe izkušnje z Positiv20, da dobite enakomerno porazdelitev v vseh krovu. Moja rešitev je: pH 4. Lahko dobim enakomerno porazdelitev tudi brez čiste sveta .... HE NeuralC [/quote] kaj je pH 4? i je bila uporaba Positiv20 od 4 leti, ampak zdaj jaz ne ugotovi, da: cry: če lahko katera koli od povej mi kje lahko jaz našel! S 8O KRAT

Živjo! Eden od razlogov (Sem prepričan o tem) je vlažnost ambient;) Poskusite ga v hladnem prostoru. Analyzer.

PH 4, je podoben izdelek Positiv20, ampak veliko več easyer, da bi dobili dobre rezultate. Jaz lahko preverite proizvajalec in vam povem, če je potrebno .=> france JELT-cm NeuralC

jaz vekanje glej sliko ni jasno, le ugibamo vašem vozilu mora biti ploska. včasih ne. če da, sem z železom ni veliko vroče, da bi bilo ravno. delo vedno brez prahu okoljih. in uporabo večjih krovu ga prerežemo. najverjetneje center je useble. preveriti in spremeniti, če to zahteva vaš škropljenje methot.

Ne morem si zamisliti dveh vzrokov 1. Razpršilo delno blokirana. 2. Spray film predebela. Tanke plasti spray vedno boljši kot ena debela plast. Spray enakomerno tanko neti vodoravno nato navpično in nato v smeri diagonale bo prineslo dober rezultat.

hi, obstajajo 2 možnosti: 1 - positiv20 je potekla 2 - podpora je umazana

Hi all KOLI ONE uporabo pozitivnih fotorezist "PRP200":?: S 8O KRAT

Sem imel isti primer, ko holded positiv20 iz hladilnika več kot nekaj months.If ste jo dali v hladilnik, (ne ledeno del, vendar v spodnjem delu vrat), lahko razširi svoje življenje, da več kot 2 let.Podjetje primeru na sliki je v primeru slabega čiščenja ali potekli positiv20. Lep pozdrav Dragan

Poskušal sem nekaj teh Uškopiti / brisanje na proizvode v preteklih letih. Nikoli nisem imel veliko sreče. Vedno uporabljajte precoted plošče v teh dneh, nikoli problem. Expose, razvoj in etch v raztopine železovega cloride je z vrelo vodo, traja le 5 min na etch na tej temp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back