Power Line komunikacija preko Bus DC?

M

Mr.Cool

Guest
ima kdo uspeh z daljnovodom sporočila prek bus DC? ali vedo, katere koli raziskovalne naloge na to temo? kdo prodaja tak izdelek? Mr.Cool

Slišal sem nekaj časa nazaj, projekt v nemškem supermarket, v katerem svetlobo svetle bil moduliran z digitalnim protokol, torej bi lahko, po ceni, po vsaki polici je treba posodobiti na ta način. (A preprosto LCD modul s senzorjem LED). Opomba:. Stopnja tega sporočila je bilo narejeno dovolj visoka, da ne zazna človeško oko. + + +

hvala PaulHolland, da teza MIT je točno to vrsto informacij sem iskal. Seznanjen sem z izdelki Yanmar je. Mislim, da so na pravi poti, vendar pa primanjkuje finančnih sredstev in protokol sporazum med družbami, da bi bilo izvedljivo. IanP, thx za nasvet. Če naletite na katero koli raziskovalno nalogo ali kakšno tako prosim, da post tukaj. thx za pomoč, Mr.Cool

Pozdravljeni, že je preveč protokolov, zato smo v Yanmar razvili rešitev, ki ne potrebujejo posebne protokole. DC-LIN omogoča prenos podatkov o vseh sporočil UART preko energetskih vodih pri hitrosti do 57.6Kbps. Kot rezultat, lahko LIN protokol delujejo v energetskih vodih brez sprememb. http://www.yamar.com/DC-LIN.html

Ohhh Ahhh ... Jaz bom drugi pogled na Yanmar:) kaj bi morali spremeniti, da bi lahko za uporabo te naprave na 540Vdc avtobus?

Naprava je povezana z avtobusom dc skozi kondenzator, tako da execpt izbire kondenzatorja, da bo to uredil napetost DC, dont mislim, da boste morali veliko spremeniti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back