Povprečne Current, efektivnim tokom?

T

tomph

Guest
Jaz sem teče fullchip simulacijo za pridobivanje toka med operacijami, z uporabo HSIM orodje. Nisem prepričan, katero od spodaj vrste tokov naj gledam Povprečni tok, RMS tok, integracijo trenutnih Bi lahko kdorkoli, ki je seznanjen w / lahko orodje, pomagajo pojasniti različne med tiste vrste tokov. tj. zakaj RMS .... Ko se moramo RMS ... Hvala za vašo pomoč. Tomph

V mojem opition izberejo bodisi tok je Ok, ker Aver in efektivnim tokom so skoraj enaki. Izberite povprečje za več natančnosti, saj je moč = V * Iavg. V nadaljevanju je moč simulition rezultat, ki ga hsim, kar kaže, povp ~ = RMS Signal Ime Povprečna RMS Min Max ---------------------------- ---------------------------------------- / i1 (Vdd)-31.7mA 31.7mA -34.7mA-28.8mA

Mislim, da boste lahko našli odgovor na spec. vaših izdelkov. V bistvu, za ocenjevanje namen porabe energije, da boš bolje, da uporabimo povprečni tok, saj je poraba energije = Iavg * Vdd, v kateri je Vdd konstantni napetosti. Prav tako lahko merimo tok, ki prikazuje trenutno maxium impulz, ki se odloči generator zmogljivosti in bypass kondenzatorji vrednost.

Mislim, da si lahko izberete Povprečni tok. Ker RMS tok je efektivna vrednost toka.

Zakaj povprečni tok? V nekaterih primerih so ti tokovi so tako različne. Na primer, lahko tok negitive kdaj. Potem povprečni tok doesnt natančno predstavljajo porabo električne energije. Zato mislim, da lahko RMS tok bolje enega za izračun porabe energije Ablue

RMS: ko je toplota, znesek, ki ga tok skozi upor enak enosmerni tok, pravimo, da enosmerni tok je trenutno v RMS vrednosti. POVPREČNA trenutno je v povprečju tok. Lep pozdrav [quote = tomph] Jaz teče fullchip simulacijo za pridobivanje toka med operacijami, z uporabo HSIM orodje. Nisem prepričan, katero od spodaj vrste tokov naj gledam Povprečni tok, RMS tok, integracijo trenutnih Bi lahko kdorkoli, ki je seznanjen w / lahko orodje, pomagajo pojasniti različne med tiste vrste tokov. tj. zakaj RMS .... Ko se moramo RMS ... Hvala za vašo pomoč. Tomph [/quote]

Po definiciji izgube moči, je povprečna vrednost trenutne disipacije moči - v (t) * i (t), kar pomeni, Pav = lim 1 / T ∫ v (t) i (t) dt kot T-> ∞ v primeru, v katerem v (t) = preddvorne to zmanjša za Pav = preddvorne lim 1 / T ∫ i (t) dt = preddvorne * Iav kot T-> ∞, kjer Iav povprečni tok. Ljudje včasih zamenjati zaradi sinusne režima, če so bili v (t) = Vm Cos (wt) in i (t) = Im Cos (wt), imamo Pav = lim 1 / T ∫ v (t) i (t) dt kot T-> ∞ = = 1 / T ∫ v (t) i (t) dt (T je obdobje: w = 2Pi / T) = = VmIm / 2 = Vm / √ 2 * Im / √ 2 = Vrms * efektivna

definicija je pravilna, i guess je treba uporabljati povprečno, ampak kaj se bo zgodilo, če se sedanji pozitivni za nekaj časa in nagative za nekaj časa? lahko rečemo, da se lahko upor vir energije, če negativni tok, ki poteka je mislil?

Dragi dog1357, v upor ne boste nikoli več tak položaj. Zaradi capaciive / induktivne pojave, lahko zgodi, da vezje, ki dobavlja tok na vir - trenutne moči je negativen. Vendar pa je moč disipacije izračuna se povprečni trenutne moči med dovolj veliko časa. Rgds

V celoti-chip simulacijo, ste bolj verjetno, da imajo pozitivne trenutno prihajajo iz ponudbe "povprečno", razen če vaše polno čip je teoretično tank vezja. Torej bi v povprečju v redu. Če zagon obdobje je dolgo, nato pa posnetek, ki dela, da bi dobili bolj natančno oceno. Jaz bi se bolj zanima, tokovi bodo posamezne bloke, saj določajo obseg moči in na koncu sledi namestitev blokov in blazinice. Če je eden od blokov ima + ve in ve-tekoče, lahko vedno ukvarjajo z njim posebej in če je periodično, lahko vedno najdete rms toka za to. efektivna vrednost je odvisna od oblike valovne oblike.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back